že by nová láska? Adéla Gondíková a Jan Tománek

že by nová láska? Adéla Gondíková a Jan Tománek | foto: Aleš Kartal

Našla si Adéla Gondíková v Bailandu novou lásku?

  • 17
Ve středu večer se v klubu Solidní nejistota konala utajená party Bailanda. Zúčastnili se jí soutěžící, stylisté, vizážisté, režiséři, kameramani, choreografové - prostě všichni, kteří se na výrobě nováckého pořadu podíleli.

O největší překvapení večera se postarala Adéla Gondíková. Zdá se totiž, že v Bailandu vznikla nová láska.

Celý večer se moderátorka ani na krok nevzdálila od choreografa Jana Tománka a něžně si špitali do ouška. Bylo vidět, že si opravdu velmi dobře rozumí. V zákulisí Bailanda se už delší dobu šušká o jejich vztahu, který prý zdaleka není jen kamarádský.

A aby o své náklonnosti nenechali nikoho na pochybách, po večírku manželka hudebníka Ondřeje Brouska a maminka malé holčičky Nelinky nasedla s Janem Tománkem do auta a odjeli spolu do hotelu Praha, kde mají účinkující pokoje...

Zdeněk Podhůrský to na party také pořádně rozjel. S přítomnými dámami se vášnivě objímal a tancoval snad všude – u baru, na parketu, na židli i na stole.

I tanečník Lucie Borhyové Petr Pik předvedl na večírku odvážné kreace, které v Bailandu nemohl uplatnit. Lucie a Petr byli od začátku pro sázkové kanceláře favority soutěže a vsadila si na ně i spousta Petrových kamarádů, kteří jsou nyní z jejich neúspěchu dost rozzlobení. "V pátek musíme s Luckou vyhrát alespoň těch půl milionu," hlásal Petr Pik.

Večírku se nezúčastnili pouze Tomáš Krejčíř a Jana Gonsiorová, kteří slaví své vítězství v Bailandu skoro každý den.

VŠE O SOUTĚŽI ZDE