Móda z Varů: Kašáková ukázala bradavku, těhotná Schicková šlápla vedle

  • 32
Opět jsme si posvítili na outfity celebrit na filmovém festivalu v Karlových Varech. Tentokrát hodnotil stylista Jakub Eliáš modely a róby slavných dam na dvou zásadních party, jedné luxusní večerní a jedné uvolněnější odpolední. Kdo zazářil a kdo přestřelil? Vhodný look zvolila většina modelek.

Případ první: KRISTÝNA SCHICKOVÁ

40 %

Kristýna Schicková v modelu značky Poner

Kristýna Schicková je nádherná žena a toto jsou jistě krásné šaty. Ale příležitost, stav a spojení všeho ostatního spolu prostě nehraje. Určitě to spoustě lidem přijde báječné, krásné a světové. Ale mně osobně to připadalo nevhodné už u těhotné zpěvačky Rihanny. A stejně je tomu i zde. Modelka má ovšem nádherný make-up i účes a doladění se šperky je perfektní.

Případ druhý: SARA SANDEVA

90 %
Herečka Sara Sandeva

Originální, sexy a kreativní. Přesně jak zněl dress code. Herečka Sara Sandeva zvolila look ve španělském stylu. Hodně volánů na sukni, motivy potisku i odhalená kůže. Make-up je velice jemný, což je k takovým šatům třeba. Moc hezké a slušivé!

Případ třetí: KAROLÍNA MALIŠOVÁ

100 %
Karolína Mališová a body s hlubokým výstřihem a průsvitnou sukní

Velice sexy a zářivé lila šaty značky Elisabetta Franchi vynesla Karolína Mališová. Průhledná sukně posázená kameny je opravdu překrásná a v kombinaci s diamanty Alo Diamonds v hodnotě 1,5 milionu korun zářila modelka jako hvězda na noční obloze.

Případ čtvrtý: JANA DOLEŽELOVÁ

10 %
Jana Doleželová (Karlovy Vary, 3. července 2022)

Jana Doleželová zvolila sice moc hezký a sexy kostýmek, ale na tuto akci bohužel naprosto nevhodný. Miss České republiky z roku 2004 nesplnila daný dress code akce, což byl creative black tie, kde žena musí mít dlouhé šaty a muž smoking. Velká škoda, protože účes i make-up se moc povedly a Janě to moc sluší.

Případ pátý: DANIELA DEJDAROVÁ

50 %
Daniela Dejdarová v netradičním košilovém modelu s moderní ledvinkou

Daniela Dejdarová zvolila šaty značky Elisabetta Franchi. Jsou nádherné, ale ne vhodné na všechny typy akcí. Tyto, sice dlouhé, ale zároveň dost košilovité a ležérní šaty se na tuto akci bohužel nehodí. A připínací ledvinka na pásku šatů už sem tuplem nepatří. Šaty mají nádhernou sukni a průstřihy rukávů jsou zajímavým detailem. Manželka herce Martina Dejdara má také krásný make-up a účes.

Případ šestý: DENISA DVOŘÁKOVÁ

100 %
Denisa Dvořáková (Karlovy Vary, 3. července 2022)

Denisa Dvořáková opět dokázala, že je jednou z našich nejlépe oblékaných modelek a nenechala se zahanbit. Vybrala si nádherné třpytivé šaty na jedno rameno v tělové „nude“ barvě, přepásané páskem se zlatým řetězem a doplněné psaníčkem značky Balenciaga. Vysoký rozparek je na šatech rafinovaně zakrytý vsazeným body stejné barvy. Také nádherný make-up od Elišky Matějkové nikdy nezklame!

Případ sedmý: IVA PAZDERKOVÁ

90 %
Iva Pzderková (Karlovy Vary, 3. července 2022)

Iva Pazderková zvolila na večerní akci naprosto nádherně a precizně udělané šaty! Každý detail je zde promyšlený. Spadlá široká ramínka šatů jsou hravá a sexy. Pruhový pas zase díky prošívání zeštíhluje siluetu a na boku skládaná sukně zakrývá rozparek a je kreativní. Krásné šperky na herečce jen září, volbu kabelky jsem ale opravdu nepochopil. K těmto krásným šatům je to jako obří pěst na oko. Účes a make-up jsou však perfektní.

Případ osmý: IVA PAZDERKOVÁ

70 %
Iva Pazderková (Karlovy Vary, 2. července 2022)

Ležérní, ale zároveň elegantní šaty v oranžové barvě se zlatým detailem u krku si vybrala Iva Pazderková na další, méně formální událost. Krásně sladěné doplňky jsou „fresh“ a ideálně se hodí k šatům. Není to úplně nejsilnější look tohoto odpoledního přípitku, ale Ivě to opravdu moc sluší!

Případ devátý: ANDREA VEREŠOVÁ

100 %
Andrea Verešová v bílém modelu

Nádherné bílé šaty značky Alexander McQueen ke krku s otevřenými zády a zdobným šněrováním spuštěným po odhalených zádech si na večerní akci vybrala Andrea Verešová. Šaty doplnila modelka o třpytivé psaníčko a nádherné šperky Gismondi. Outfit je elegantní a zároveň sexy! Chválím i božský make-up.

Případ desátý: ANDREA VEREŠOVÁ

40 %
Andrea Verešová (Karlovy Vary, 2. července 2022)

Vcelku obyčejné, sněhově bílé zavinovací šaty vynesla Andrea Verešová na odpolední slavnostní přípitek v Karlových Varech. Doplněním o výrazné šperky a kabelku a boty v trochu infantilní barvě dostává nadějný outfit rázem o dost bodů méně. I když boty jsou samy o sobě nádherné, bohužel se vůbec nehodí k těmto šatům.

Případ jedenáctý: HANA VAGNEROVÁ

100 %
Hana Vagnerová (Karlovy Vary, 2. července 2022)

Dokonalý „cocktail chic“ outfit. Spojení šatů značky Odivi a kabelky Bvlgari je naprosto ohromující a světové! Herečka Hana Vagnerová vypadá jako pravá hvězda a její krásu jen podtrhuje zářivá fuchsiová barva šatů. Krásný účes i make-up jsou také přesně takové, jaké mají na tuto příležitost být.

Případ dvanáctý: VERONIKA KAŠÁKOVÁ

70 %
Veronika Sovadina Kašáková (Karlovy Vary, 2. července 2022)

Vcelku nápadité, avšak nedotažené šaty značky Aname přitáhly Veronice Kašákové pozornosti víc než dost. A přitom by stačily jen speciální náplasti na prsa. Zpracování róby je opravdu krásné, ale ukočírovat neposedné šaty modelka nedovedla. Musím pochválit nádherné náušnice Swarovski a božskou vizáž. Příště pozor na malé detaily, které dotvářejí výsledný celek.

Případ třináctý: BARBORA FIŠEROVÁ

50 %
Barbora Fišerová (Karlovy Vary, 2. července 2022)

Na přípitek šampaňským by se toho dalo vymyslet spoustu, ale toto mi bohužel příliš kreativní nepřipadá. Jako komplet by to byl hezký overal, ovšem bez té skládané šílenosti v pase. Stačilo by pak doplnit o páskové boty a krásný elegantní look by byl na světě. V tomto případě to však herečka Barbora Fišerová ještě zhoršila výběrem kopyt místo bot.

Případ čtrnáctý: JITKA SCHNEIDEROVÁ

60 %
Jitka Schneiderová (Karlovy Vary, 2. července 2022)

Toto není nejsilnější karta Jitky Schneiderové z letošních Varů. Šaty mají trochu nevkusný potisk a střih také bohužel není moc slavný. Přidává herečce opticky dost na váze, o čemž jsem si myslel, že je s její dokonalou postavou nemožné. Zato krásná kabelka značky Bvlgari a sexy zlaté páskové sandálky jsou naprosto skvělé.

Případ patnáctý: ELIŠKA KŘENKOVÁ

100 %
Eliška Křenková (Karlovy Vary, 2. července 2022)

Herečka Eliška Křenková vypadá absolutně úžasně. Úzké černé šaty se zajímavým detailem krajky na ramenou jsou reprezentativní a sexy zároveň. Moc se mi i líbí účes a make-up, který je svěží a velice Elišce sluší. Nádherná!

Případ šestnáctý: JANA PLODKOVÁ

20 %
Jana Plodková (Karlovy Vary, 2. července 2022)

Velice uvolněný a ležérní outfit, o kterém by se dalo skoro říct, že zde nejspíš moc příprav neproběhlo. Šaty jsou skvělé na denní nošení na kolonádě, ale na tento event se příliš nehodí. Herečka Jana Plodková se obvykle obléká nádherně, tak nevím, kde se stala chyba. Toto se bohužel nepovedlo.

Případ sedmnáctý: KATEŘINA SOKOLOVÁ

70 %
Kateřina Sokolová (Karlovy Vary, 2. července 2022)

Velice jednoduchý klasický look v podání modelky Kateřiny Sokolové. Černé šaty na jedno rameno s délkou lehce pod kolena jsou velice elegantní a splňují daný dress code. Zvolil bych asi jen trošku vhodnější obuv a menší kabelku. Jinak je outfit moc hezký.

ANKETA: Hlasujte pro nejpovedenější modely z MFF KV 2022:

celkem hlasů: 17682
Hlasování skončiloČtenáři hlasovali do 0:00 neděle 31. července 2022. Anketa je uzavřena.
, ,