Diskuze

Svatba se dá udělat za 3 200 korun, popsala vlastní zkušenost Bittnerová

Miluše Bittnerová (43) prozradila, jak vypadala její netradiční svatba, kterou strávila na invalidním vozíku. Herečka také popsala problémy v těhotenství. Lituje toho, že první dítě porodila až ve svých jedenačtyřiceti letech.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

nekdo se chlubi nakladnou svatbou, jiny naopak tou ekonomickou. V nekterych pripadech ale jvychvalovani spis pripomina jakoby "udelat z nouze ctnost" pred jinymi osobami. To by se nemelo delat.

Osobne si myslim, ze svatba je zalezitost pro dva lidi a nikdo by jim do toho nemel mluvit, ani je kritizovat jak si to zaridi.

At jim to vyjde podle jejich planu a at jim to v manzelstvi klape. I po letech!

Bohuzel v poslednim roce bylo mnoho snoubeneckych paru v celem svete nuceno zmenit plany podle mistnich mezeni kvuli Covidu a karantene. Tady v Australii, state Victoria jsme pri lockdownu meli uplny zakaz svateb asi na 3 mesice a na dalsi mesice velmi omezeny pocet hosti.

Kdyz se v lednu zenil nas syn, po 2x zmenenem datu a miste svatby, meli nevidany luxus= povoleno 50 osob vcetne fotografu a oddavajicicho. A zadne hosty nejen z Ceska a Anglie, ale dokonce ani ne z jinych statu Australie.

Podobne na tom byl syn nasich pratel, take po 2x odlezenem datu a miste svatby jen 25 hosti, zadni pribuzni z Anglie a Kanady a pouze rodice novomanzelu smeli pricestovat z jineho statu Australie.

Jina znama puvodne pocitala s 50 hosty na svou druhou svatbu, ale nakonec smeli mit jen 15 a radsi si to usporadali ve vlastni zahrade. Jeji synove z 1.manzelstvi ziji v Polsku a nemohli na maminu svatbu prijet, ani ona nemohla o mesic pozdeji letet do Polska na synovu svatbu.

0 0
možnosti
Foto

V dnešní době, kdy už je desítky let smutnou skutečností vysoká rozvodovost a společnost v ČR už dávno na nesezdané páry nehledí s opovržením, se mi jeví akce, jakou dotyčná popisuje, jako mnohem pochopitelnější i rozumnější svatba a svatební oslava, než když dva lidé bez úspor, s podprůměrnými příjmy a hypotékou uspořádají okázalou svatbu s desítkami nebo stovkami hostů a utratí za ni statisíce.

Tím pochopitelně nechci říct, že existují jen tyto dva extrémy.

0 0
možnosti
MB

Mě by bylo líto, kdybychom jakoukoliv svatbu ošidili. Ale každý to máme prostě jinak. Mám okolo sebe samé velké svatby.

0 0
možnosti

Tak všechno se dá ošidit. I oběd uvaříte za 8 korun.

1 0
možnosti
PK

P39e83t71r 36K77o12l37á45ř

19. 4. 2021 21:33

Paní by mohla soutěžit v afektovanosti ... Tak křečovitý úsměv se jen tak nevidí ...

3 0
možnosti
PD

Jo třeba jídlo nakoupíte ve slevě v Kauflandu i s kytkou. Možná to vyjde i za méně peněz. A ještě když máte stravenky...

4 0
možnosti

od určitého věku, by už ženy neměly být diblíci.....

7 0
možnosti
PT

P78e43t16r 34T32ů37m93a

19. 4. 2021 13:16

A za co tech 3200 Kc? Kytka a obed na benzince tolik nestoji.

4 0
možnosti
DH

Tak nas stalo treba 1000,- jen to, ze jsme chteli obrad jinde nez kam spadame a o vikendu

1 0
možnosti
MK

Svatba se dá udělat úplně zdarma. To jen pro pořádek.

7 1
možnosti
KN

K78a39r32e60l 29N28o19v45á42k

19. 4. 2021 12:29

Tyhlety lowcostové jakožerozhovory dělané tak, že se autor koukne na cizí rozhovor a vyrobí článek tím, že ho vykrade, mě fakt fascinují. :D

Ještě byste to mohli nasekat na pokračování, bude z toho větší vejvar.

8 0
možnosti