Miley Cyrusová ve videoklipu k singlu Roll On z Netflix seriálu Černé zrcadlo...

Miley Cyrusová ve videoklipu k singlu Roll On z Netflix seriálu Černé zrcadlo (Black Mirror), ve kterém si zahrála postavu zpěvačky Ashley O. (2019) | foto: Profimedia.cz

Alkohol už nepiji a půl roku nekouřím ani marihuanu, říká Miley Cyrusová

  • 8
Miley Cyrusová (27) loni prodělala operaci hlasivek. Kvůli zákroku musela přestat s konzumací alkoholu i kouřením marihuany. Abstinenci drží už půl roku. Zpěvačka tvrdí, že k životu bez návykových látek ji motivuje i fakt, že řada členů její rodiny měla problém se závislostmi.

„Jsem čistá zhruba posledních šest měsíců, zcela abstinuji. Zpočátku to bylo jen kvůli mé operaci hlasivek. Ale přemýšlela jsem pak hodně o své matce,  jejím životě a o tom, proč se i já někdy chovám tak, jak se chovám,“ svěřila se Miley Cyrusová pro magazín Variety. 

„Moje máma byla adoptovaná a celý život si kvůli tomu potřebuje dokazovat, že je chtěná bytost a že má jako člověk nějakou hodnotu. Rodiče mého otce se zase rozvedli, když mu byly tři roky, takže se tak trochu vychovával sám. Mám bohatou rodinnou historii, v níž figuruje spousta závislostí a psychických problémů,“ popisuje zpěvačka a herečka. 

Pochopením minulosti můžeme podle Cyrusové mnohem lépe pochopit své chování v přítomnosti. „Myslím, že psychoterapie je skvělá věc. Jedním z mých vlastních oblíbených rozhovorů je ten, v němž říkám, že lidé, kteří kouří trávu, jsou hlupáci. Tento rozhovor moc ráda pošlu svým rodičům, kteří jsou oba velcí huliči,“ říká. 

Posledních několik měsíců, ve kterých zpěvačka abstinovala, bylo pro ni velmi důležitých, protože chtěla vyladit svůj umělecký talent. Miley Cyrusová si musela zvykat i na to, že ji řada lidí začala náhle považovat za nudnou.

AUSTRALIA! I’m headlining the World Tour Bushfire Relief charity concert on Friday March 13th in Melbourne! This one-night only event will take place at Lakeside Stadium, Albert Park.
Tickets go on sale at 2pm AEDT tomorrow, Tuesday 25th February (Los Angeles, USA  Mon, 24 Feb 2020 at 7:00 pm PST) from www.ticketek.com.au
Proceeds from ticket sales will go to Australian charities working to restore forests, wildlife, and communities affected by the devastating fires.

24. února 2020 v 0:27, příspěvek archivován: 26. března 2020 v 10:32

„Je to pro mě opravdu hodně těžké. Zvlášť, když jste mladý člověk a začnou vás škatulkovat jako ‚tu nudnou holku‘. Ale nejvíce se mi na abstinování líbí, že se každé ráno probudím a mám sto procent energie, a to po celý den. Nechci se už budit unavená, je mi teď mnohem lépe,“ dodává zpěvačka.

26. června 2020