Po 50 bez make-upu: Pfeifferová, Pořízková ani Andersonová se přirozenosti nebojí

  • 8
Na červeném koberci obvykle září v dokonale padnoucím oblečení, perfektním účesu a s make-upem zakrývajícím jakoukoli nedokonalost nebo projev stárnutí pleti. Některé herečky se však nebojí ukázat svou přirozenou tvář s vráskami a šedinami. Fotky bez make-upu zveřejnily Michelle Pfeifferová (65), Salma Hayeková (56), Pamela Andersonová (56) a další.

Michelle Pfeifferová (65)

Michelle Pfeifferová věnovala svým 3 milionům fanoušků svou fotku bez make-upu.

Herečka Michelle Pfeifferová si dává v poslední době pohov od Hollywoodu. Naposled se objevila ve filmu Ant-Man a Wasp: Quantumania a po něm se rozhodla vzít na chvíli volno. Na Instagramu ji však stále sleduje mnoho lidí, takže se jim rozhodla dopřát pohled do svého soukromí a na oslavu tří milionů followerů zveřejnila svou fotku bez make-upu. O další role strach nemá. „Asi mám pocit, že už nemám co dokazovat a vždycky jsem tak nějak jednou nohou uvnitř a druhou venku,“ řekla.

Pamela Andersonová (56)

Pamela Andersonová se bez make-upu ukázala v dokumentu na Netflixu.

Pamela Andersonová, která bývala sexsymbolem v červených plavkách s plnými rty a výrazným líčením očí ve stylu Brigitte Bardotové, se rozhodla bez make-upu vystoupit i před kameru. V dokumentu na Netflixu je to obyčejná žena, která má za sebou mnoho úspěchů i neúspěchů.

Ukázat se bez make-upu jí přineslo mnoho nových fanoušků, kteří obdivují, jak skvěle ve svém věku vypadá, ačkoli je odpůrkyní botoxu a různých výplní. „Nemám ráda injekce, to není pro mě. Chci vidět, jak budu vypadat v budoucnu,“ říká. Ukázat se bez make-upu je podle ní důležité. „Takhle vypadám. A myslím, že je to vyjádření síly, protože teď mnohem víc přijímám samu sebe a cítím se skvěle,“ dodává.

Salma Hayeková (56)

Salma Hayeková se nebojí fanouškům ukázat vrásky ani šediny.

Herečka Salma Hayeková odmítá botox. Se stárnutím pleti bojuje pomoci speciálních frekvenčních přístrojů a pomáhají jí i meditace. „Hodně používám frekvenční přístroje, fungují na mě lépe než na ostatní,“ říká. Řeč je o speciální pleťové terapii prováděné elektrodami, které stimulují podkožní buňky, a napomáhají tak k větší produkci kolagenu a cirkulaci krve. Své vrásky však neváhá ukázat zblízka a k tomu klidně i pár šedých vlasů.

Pavlína Pořízková (58)

Bývalá topmodelka Pavlína Pořízková ukazuje svůj přirozený vzhled ráda. Nikdy nezkusila botox, výplně ani žádné plastiky. Ráda nosí i šedivé vlasy. O svou pleť však přece jen pečuje. Od mládí používá krémy s ochranným faktorem proti slunečnímu záření a podstupovala laserová ošetření pleti, která napínají a vyhlazují pokožku.

„Ale i přes ty nejúžasnější krémy a lasery, které slibují obnovení kolagenu, stárnu. Některé dny se mi to líbí. Mám pocit, že moje tvář získala charakter, i když ztratila svou mladistvou krásu. A zdá se, že je to spravedlivé. Jiné dny (většinou když fotím), musím pracovat na sebepřijetí. Změnila jsem se. Naštěstí ta změna znamená být i trochu moudřejší a odvážnější. Takže pokračuji v sebepřijímání,“ uvedla.

Lest you think I’ve become this new glamorous creature with a permanent sunny smile and flowing hair- this is what I actually look like, in the morning, bleary eyed, no makeup in Atlanta heat and humidity.

I’m here for a book event, but also, just as importantly, to hang out with Jeff’s family and take in the scenes of his childhood.

We joke about revisiting the places of childhood trauma, but it has, in fact, been very emotional at times.

It’s a kind of emotional stripping away of layers, of showing one another our true faces , our bare bones, imperfections and all.

So while I am it, this is what it looks like today.

#betweenjloandbettywhite #nofilter #nofilters #Atlanta

21. července 2023 v 16:20, příspěvek archivován: 25. srpna 2023 v 11:07

Jennifer Lopezová (53)

I herečka a zpěvačka Jennifer Lopezová se pravidelně natáčí bez make-upu, aby...

Herečka a zpěvačka Jennifer Lopezová vypadat skvěle prostě musí. Má totiž vlastní značku kosmetiky, které potřebuje dělat tu nejlepší reklamu. Zveřejňuje proto své fotky a videa bez make-upu, aby vychválila krémy ze své řady JLo Beauty, které nazývá „obličejem v lahvičce“ a „nočním zázrakem,“ protože její krém vám podle ní během noci vypne pleť.