Diskuze

Nová doba chce nové tváře, říká Michal Nesvadba po konci v Kouzelné školce

Jako stálý inventář Kouzelné školky zlomil srdce těm, kteří na něm vyrostli. Michal Nesvadba nedávno oznámil, že se s populárním pořadem loučí. Jednak kvůli neškolkovému věku, jednak se nechce opakovat. Vrcholné životní představení pro děti ho však ještě čeká na podzim. Šíleně se na to těší, ač obchodně riskuje.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Pamatují si, jak asi před 12 lety byly manželka s dcerou na jeho představení. Pak mi manželka zavolala, ať tam rychle přijdu s foťákem. Dorazil jsem, z Michala lil pot, ale nechal se fotit asi se všemi dětmi ze sálu, dokud nebyly spokojeny. Bylo na něm vidět, že si nehraje na žádnou hvězdu a děti má opravdu rád. A děti ho právem zbožňují. Smekám.

2 0
možnosti
RB

R43a79d33e93k 41B26u75r69d38a

29. 7. 2022 10:14

Pocet komentu zde a pod Fabesovou vypovida uplne nejvic o svete ve kterem zijeme

0 0
možnosti
Foto

Ani ne. Spis to vypovida hodne o tobe.

0 0
možnosti
VN

Šel ve šlépějích svého tatínka Miloše. Jenom ten to vydržel déle. Ale Michal se dětem věnoval myslím o to intenzivněji. Asi ví, co dělá. A při této příležitosti jsem si vzpomněl ještě na Štěpánku Haničincovou. To byly postavy dětských pořadů mého dětství.

12 0
možnosti
LK

No za mého dětství tu kouzelnou školku uváděla Patrasová :D

0 0
možnosti
BS

Skoda. Syn ho ma moc rad...

2 0
možnosti
ZV

Z69b60y45ň89a 13V52r11b48a

28. 7. 2022 8:23

borec R^

ten rozhovor působí strašně mile a upřímně... no prostě přesně tak, jak působí on sám na děti ;-)

26 0
možnosti
AD

Souhlasím, po dlouhé době rozhovor, ve kterém jsem nepřeskakovala a přečetla ho do konce.

1 0
možnosti
PS

Michal je super, mám ho rád, vyrůstal jsem na něm a i dnes, ve třiceti, se na něj s dětmi rád podívám :) Jen co se toho podzimního turné... chápu, že to dát do kupy nebylo levné, ale ty ceny vstupenek jsou vážně síla... nejlevnější vstupenky za 1500 korun. To budě pro čtyřčlennou rodinu docela mazec.

6 0
možnosti
PH

Pěkný rozhovor. Působí jako milý, zdravě sebevědomý i sebekritický člověk, přitom ve svém oboru, který není jednoduchý, je špička. Ať se dál daří.

17 0
možnosti
TS

Asi jako každý rodič jsem i já několikrát doprovázel své děti na jeho představení. Celou dobu sál žil a bavili se o dospěláci. A na konci se s každým dítětem vyfotil a podepsal. Nikdy jsem si nevšiml, že by někoho odehnal,nebo se mu nechtělo. Michale, děkuji Vám,že máte tak vřelý vztah k nejmenším divákům.

20 0
možnosti
Foto

Když měla má dcerka páté narozeniny, pozval jsem na její oslavu Michala. Ve smlouvě bylo, že se bude dětem věnovat hodinu. Byly z toho hodiny 2 a ještě pak další hoďku zůstal na "pokec" s dospělými. Byla fakt sranda, je to milý chlap, sympaťák.

38 0
možnosti