Michal Dvořák a Lucie Kvasnicová s půlročním synem Michalem

Michal Dvořák a Lucie Kvasnicová s půlročním synem Michalem | foto: Europark Štěrboholy

Tohle je naše miminko Michal, chlubí se pyšný otec Dvořák

  • 11
Muzikant Michal Dvořák si ve svých 45 letech užívá otcovství naplno. Synovi Michalovi, který se jeho partnerce Lucii Kvasnicové narodil před půl rokem, zasvětil veškerý volný čas. Hlavně proto, aby si ho jako mimiko užil co nejvíce.

Michal Dvořák přiznává, že s dětmi má bohaté zkušenosti. Coby nejstarší ze všech sourozenců a bratranců se o mladší příbuzné musel pravidelně starat, takže otcovské povinnosti zvládá levou zadní. A navíc s chutí.

"Mishiwa, jak malému v legraci říkáme, je úžasnej. Byl jsem skoro půl roku doma a snažil jsem si to všechno co nejvíce užít. Kamarádi říkali, že to strašně rychle uteče, myslím miminkovské období, a měli pravdu. Je to neskutečné, jak se rychle vyvíjí, jak se každý den posune dál a něco se naučí," líčí jeden ze zakladatelů dnes již neexistující skupiny Lucie, který se s dalšími známými osobnostmi stal kmotrem nové ledové plochy v nákupním centru ve Štěrboholích.

Dvořák ovšem nezanedbává ani na hudební projekty a s prací pomáhá i přítelkyni Lucii Kvasnicové, kterou veřejnost zná jako Dj Luccu.

"Naše maminka chystá comeback a k této příležitosti jsme udělali společný track Japan Sugar a k němu velice výpravný animovaný klip. Premiéru bude mít v únoru na festival ve Francii, pak v Londýně a následně na MTV a snad i u nás," těší se muzikant.

Michal Dvořák a Lucie Kvasnicová s půlročním synem Michalem

V rámci svých aktivit pak pokračuje v projektu Vivaldianno, se kterým se rovněž podívá za hranice republiky.

"Tentokrát zde budou skladby nejen Vivadiho, ale i Mozarta, Bacha, Musorgského a dalších. V zahraničí je o to velký zájem, takže na rok 2012 připravujeme i velké zahraniční turné. Zatím to vypadá na Německo, Francii, Rusko, Thajsko, Mexiko, USA a Spojené arabské emiráty," uzavírá Michal Dvořák.