Diskuze

Fanoušky zklamalo, že Sherlock a Watson nejsou gayové, říká Freeman

Martin Freeman (47) se svěřil s myšlenkou, že producenti zklamali mnoho fanoušků seriálu Sherlock. Podle herce diváci očekávali, že v poslední epizodě se londýnský detektiv a jeho kolega Watson dají dohromady a přiznají svou homosexualitu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pro homosexuála , každý homosexuál?

1 0
možnosti

Me by naopak zklamali, kdyby udelali gay konec. Ten serial je pecka a predstavitel Sherlocka je uzasny (ano vim, mluvim jako 15ctka) :-D

3 0
možnosti

je mi to úplně ukradené

1 0
možnosti

E46d79a 34S59t11á47r46e56k

11. 4. 2019 0:00

Ne, tohle jsem opravdu nečekal a díky bohu se to ani nestalo...

8 0
možnosti
Foto

Ne nezklamalo, zklamalo to jen pár indoktrinovaných individuí. Kteří měli potřebu se vybrečet dopisy do televize

Normálně to funguje tak že v seriálu /filmu postavíte vedle sebe dvě postavy u kterých funguje nějaké přátelství / nevraživost / láska atd... Někdy je ta "chemie" u postav zavede do postele někdy a to ostatní si lidi můžou představovat. Tomu se říká fantazie.

Když odhlédnu od faktu že TV tvorba nám v poslední době vnucují dvojce žena-muž přátelé (a žádná chemie) muž-muž homosexuální pár. a zobecním to koukněte se na třeba akta-X nebo SG-1 dva sexy parťáci a celou dobu si diváci vytváří představy o tom jak Jack a Samanta spolu něco mají a občas je k tomu i tvůrci pobídnou ale nikdy nic spolu nemají. Zklamalo to někdy někoho asi ano ale většinou NE psalo se o tom v mediích NE... Tak proč to rozebírat teď? Prosím ať si píšou fanoušci příběhy o gay Sherlockovi a třeba i o orgiích. Je to jeho věc jeho povídka a třeba se někomu bude líbit ale rozebírat to takhle v mediích :-/

2 1
možnosti
Foto

Možná jste si nevšiml, ale o možném zklamání fanoušků nemluví jakási anonymní média, nýbrž herec jedné z hlavních rolí seriálu Sherlock Martin Freeman v rozhovoru pro BBC Radio 4.

Nevidím důvod, proč by neměl a nemohl herec o své roli a o seriálu, ve kterém hrál, říkat cokoliv, co ho k tématu napadá.

Vztahy a jiskření mezi hlavními postavami seriálu Hvězdná brána, Akta-X i většiny dalších populárních seriálů byly mnohokrát v různých médiích fanoušky, recenzenty, tvůrci i herci komentovány a rozebírány ze všech stran a nikomu se nic zlého nestalo a tak tomu bude i v případě téhle verze Sherlocka Holmese...

3 0
možnosti

Možno to mnohých prekvapí, ale z nejakého mne neznámeho dôvodu je na gay vzťahy/scény vysadené značné množstvo holiek a žien. Svojho času som rada čítala fanfiction, a to množstvo slash poviedok písaných a pozitívne komentovaných babami bolo zarážajúce. To isté aj pri filmoch/seriáloch. Ak sa objaví gay scéna či vzťah, nájdete k tomu kvantum komentárov od báb, ktoré to oslavujú, akí sú úžasne roztomilí, a ako tých gayov shippujú a ja neviem čo. Nepochopím. Ale viem si predstaviť, že aj z týchto radov znelo to sklamanie, že Sherlock a Watson nie sú gayi.

1 0
možnosti

Možná je to tím, že si čím dál více lidí přeje aby i dění ve filmech bylo přirozené a jelikož homosexualita je přirozená věc,tak jí chtějí vidět i ve filmech a seriálech. Na druhou stranu jelikož homosexuálů je cca mezi 5-11% populace tak je logické, že stále převládá hetero tematika ;-)

1 6
možnosti

Samozřejmě, že jsou to gayové.

Další heterosexuální seriál by EU nepovolila!!

1 4
možnosti

Mě hlavně zklamalo že to od 2 série bylo čím dál víc ujeté a nesmyslné.

4 2
možnosti
Foto

Jsem zvědav, kdy udělají gaye z Jamese Bonda.

6 0
možnosti

Příští James Bond bude transsexuální černoška s otcem židovského, nebo muslimského původu...

5 3
možnosti

...... taky mě to dostalo!,- fakt sem celou dobu čekal, že sa nechajou přeoperovat na Sherlockovou a Watsonovou, chytnou sa za ruce a vodkráčijou do poradny pro lesby,- celej seriál sem trpěl jak zvíře!,-........... už půl roku z teho nechrápuV!

9 0
možnosti