Diskuze

Drogy nikdy. Inspiruju romské kluky k hraní, říká Marsell Bendig

Marsell Bendig (24) za svůj výkon ve filmu Banger získal Českého lva pro nejlepšího herce ve vedlejší roli. Mladší bratr zpěváka Jana Bendiga (29) v rozhovoru pro iDNES.cz promluvil nejen o ocenění, filmu a drogách.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je dobrý, že inspiruje romský kluky k hraní. Ještě lepší by bylo, kdyby je inspiroval k tomu se třeba aspoň vyučit a dělat poctivý řemeslo. Nebo studovat a dělat zubaře...

0 0
možnosti

P63e85t40r 63Š77e95d41ý

6. 4. 2023 10:58

Dig Bendig ne?;-)

0 0
možnosti
FZ

Na ten opěvovaný Banger jsem se tedy podíval. Tvůrci se chlubí tím, že je celý film natočený na mobil (pardon, na iPhone), což je tedy dost vidět. Fanoušci dermatologie si užijí detailní záběry pokožky obličeje všech aktérů a před sledováním bych doporučil užít kinedryl nebo jiný lék proti mořské nemoci. Zápletka a rozuzlení zajímavé, nicméně docela očekávatelné a nepříliš originální. Film je prokládám vtipnými vložkami. Jako studentský film slušné, ale že by to bylo na Českého lva ...

0 0
možnosti
JS

Zvláštní člověk, je to třeba jen image, "divadlo pro veřejnost", ale já mu tu jeho "dobrotu" tak nějak věřím. Jasně, je možná až naivní, ale Svět by byl temné místo nebýt takovýchto idealistů, kdyby byl každý takový pesimista jako já.

0 0
možnosti
Foto

Svět je nejvíc homofobní a rasistický na stránkách novin.

0 0
možnosti
LV

Všechna čest . Je to problém. Když jdu večer se psem tak potkávám dost skupinek , které sice nemají cigára. Ale baví se jak mají hodně pervitinu.

4 0
možnosti
DB

Já mu fandím. Je to mladý kluk a má šanci žít dobře a dělat, co ho baví. Tak ať si to nepokazí, Marsell z malého mesta.

4 1
možnosti
TT

Jó, kdyby šlo všechno svalit na drogy.

2 0
možnosti
RO

Romský umělec sice hrál ve filmu o drogách, ale i kdyby ne, stejně se ho na ně zeptají ;-D

0 0
možnosti
ŠP

Njn, asi zkušenost.

0 0
možnosti