Diskuze

Být matkou je těžké, říká Zuckerberg a vymyslel pro manželku zlepšovák

Zakladatel Facebooku Mark Zuckerberg (34) se pochlubil, že pro manželku Priscillu Chanovou (34) vymyslel zlepšovák pro lepší spaní. Když totiž nad ránem vstala k dcerám Maximě (3) a August (1) příliš brzy, měla pak problém znovu usnout.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JF

Nemám toho člověka rád, ani nic, co je s ním spojeného, Myslím, že to co provozuje není dobré vlastně pro nikoho kromě něj.

0 0
možnosti
OT

O49n77d91r80a 14T43o80m97í23k

30. 4. 2019 11:53

...Sleep Box mě fakt nezajímá...

...spíš by mě zajímalo jak to mám udělat, aby se mě narodil také takový malý miliardář...

...bo mě z toho vždy vycházej zatím jen normální haranti...

0 0
možnosti
HP

Tak vyborne, ze to u ni fungovalo (o problemech se spanim pri vstavani k detem vim svoje - take jsem nedokazala spat, i kdyz dite spalo + vzbudil me sebemensi hluk). Osobne by me vic stresovalo nevedet kolik je hodin - pokud se vzbudi napr. ve 2, tak pri pohledu na hodinky zjisti ze muze jeste 4-5 hodin spat coz potesi. Takto nevi nic.

2 0
možnosti
AS

Náhodou je to dobrý. Alespoň neví, že za 1,5h vstává a může v klidu usnout.. Na mě by to tedy fungovalo.

1 0
možnosti
VK

Když jsem byla na mateřské,tak jsem prostě spala,dokud spaly i děti :))

2 1
možnosti
Foto

D60a44n 71R66u22b65í22n

29. 4. 2019 23:20

Teď bude ve stresu kdy se změní ta barva už ne? :-D

0 0
možnosti
PS

Z toho kluka něco bude!

4 0
možnosti
MN

nějak mi uniká smysl toho, budit děti, když teda náhodou ráno spí.... „Světlo je dost silné na to, aby věděla, že když ho uvidí, je správný čas pro jednoho z nás jít vzbudit děti......"

Zdroj: https://www.idnes.cz/revue/spolecnost/mark-zuckerberg-priscilla-chanova-sleeping-box-spani-deti-krabicka-vynalez-zlepsovak.A190429_114205_lidicky_zar

nicméně je fakt, že nejsem manželka miliardáře, tak možná proto.

4 1
možnosti
OR

taky jsem nad tím přemýšlel, ale asi jediné řešení které mě napadlo je že potřebuje sama vstát na nějaký čas a proto potřebuje vzbudit děti aby je včas připravila

3 0
možnosti
Foto

Vychovala jsem dvě děti, dcera měla po narození trochu převrácený režim, usínala natvrdo v pět odpoledne a budila se ve dvě v noci;-) takže jsem ji vždycky stěhovala do druhé postýlky v obýváku, aby se muž a syn v ložnici vyspali. Měli jsme tehdy dvoupokojový byt. Dokud dcera spala, tak jsem spala taky, začala fńukat, vstala jsem a přenesla ji do pokoje, nakrmila a na chvíli byl zase klid. Ale proč bych se budila, když děti spí. Ani budík není potřeba, mimino se spolehlivě ozývá tak hlasitě, že to nelze zaspat.

2 0
možnosti
Foto

"Teda, to muselo dát příšernou práci. Přitom taková blbost, co?"

13 1
možnosti
FL

Taková blbost a jak to geniálně funguje. Jeden může jenom závidět, že by ho to samotného nenapadlo. Tu práci nejspíš udělal někdo jiný, kdo si rád nechal zaplatit

2 5
možnosti