Marián Labuda mladší a slovenské playmate Andrea Járová a Zuzana Plačková ve...

Marián Labuda mladší a slovenské playmate Andrea Járová a Zuzana Plačková ve filmu Tak fajn | foto: archiv filmu Tak fajn

Slovenské playmate se svlékly pro syna Mariána Labudy

  • 50
Syn známého slovenského herce Marián Labuda mladší se potatil. Svou první velkou filmovou roli dostal v letní komedii Tak fajn a prožil natáčení snů. Kromě toho, že se točilo na chorvatských plážích, mohl se kochat pohledem na odhalená těla slovenských playmate Andrey Járové a Zuzany Plačkové.

Járová i Plačková dobře vědí, co práce v showbyznysu obnáší a na předvádění svých předností jsou zvyklé, takže jim v nejmenším nedělalo problém odhodit před kamerou bez podprsenky.

Větší problém to dělalo Labudovi. "Na baby se nemůžu koukat dlouho, škodí to mému zdraví. Musím si potom dát studenou sprchu," řekl hned po natáčení.

Andrea Járová a Zuzana Plačková ve filmu Tak fajn

Tak fajn je komedie o jedné nepodařené dovolené u moře, kde je vždy někdo navíc. Právě pro tento film složil Elán svůj hit "Kde si" a své písně propůjčili i Robo Grigorov, slovenská SuperStar Peter Cmorík nebo skupina IMT Smile.

Film debutujícího režiséra Pavla Janíka sází především na neokoukané tváře, ale objeví se v něm i Marián Labuda starší (více o filmu čtěte zde).

"Naším cílem byla lehká komedie o strastech na dovolené, které občas potkají každého. Proto žádné Seychely, ale Chorvatsko. Chceme, aby si diváci na chvíli oddychli a bavili se a odcházeli z kina s úsměvem na tváři. Nic víc, nic míň," říká režisér a scenárista filmu Pavel Janík.

Film Tak fajn bude mít českou premiéru 9. srpna.