Leoš Mareš a Libor Sionko

Leoš Mareš a Libor Sionko - Charitativní akce Gillette Champions | foto: Marek Navrátil

Mareš a Sionko měli stejné začátky: nikdo jim nevěřil

Leoš Mareš a Libor Sionko mají stejné vzpomínky na profesní začátky: nikdo jim nevěřil. Zatímco moderátorovi se vysmáli v televizi, fotbalistovi podlamovali sebevědomí větou, že nemá talent.

"Když jsem se jako pětiletý hlásil do fotbalového oddílu, řekli mi, že nemám pro fotbal talent," vzpomíná hráč, který na letošním fotbalovém šampionátu patřil k největším hvězdám. O moc lepší vzpomínky nemá ani Mareš. "Když jsem to před osmi lety zkoušel na Nově, vysmáli se mi a doporučili mi, ať se něco naučím. Chtěli mě maximálně do nočního teleshoppingu," směje se dnes už nejlépe placený moderátor v Česku.

Leoš Mareš a Libor Sionko
Leoš Mareš a Libor Sionko

Pánové vzpomínali na nedávné události na charitativní akci Gillette Champions, během níž předali 752 fotbalových míčů budoucím hvězdám, tedy dětem z prvoligových mládežnických týmů a dětských domovů, které soutěží v rámci poháru Dětský domov Cup.
 
Slavnostní události se měl zúčastnit i další reprezentant Martin Fenin. Organizátoři ale nakonec změnili názor. Může za to fakt, že se fotbalista dostal dva dny před akcí ještě s dalšími spoluhráči, mezi kterými byl třeba Radoslav Kováč, do rvačky s náhodným kolemjdoucím. - Více se o celé události dozvíte zde 

"Udělali jsme to vzhledem k tomu, co se stalo. Ale podrobnosti neznáme, takže to ani nemůžeme komentovat," řekl Ivan Krejčí, ředitel české pobočky Gillette.