Madonna v Benátkách

Madonna v Benátkách | foto: Profimedia.cz

Madonna to patrně přehání s plastikami, ukázala oteklý obličej

  • 38
Třiapadesátiletá zpěvačka Madonna bojuje se svým věkem různými způsoby. Kromě stále mladších milenců se nechává vylepšit i plastickými operacemi. Poslední úpravy se však moc nezdařily a zpěvačka se objevila v Benátkách s plným obličejem.

Vyhlazené vrásky ale plné tváře. Tak vypadá obličej Madonny po posledních úpravách. Zpěvačka dokonce vypadala starší a otekle. Spousta botoxu jí evidentně moc neprospívá.

Madonna a její výrazné rysy obličeje

Madonna s plnými tvářemi

Odborníci na plastickou chirurgii zpěvačku varují, že pokud to bude přehánět, změní se k nepoznání. Jako odstrašující příklad uvádějí sedmdesátiletou "kočičí ženu" Jocelyn Wildensteinovou, z níž touha být krásnější pomocí plastik udělala příšeru.

Jocelyn Wildensteinová před a po plastické operaci

Madonna se snaží stále udržovat ve formě a cvičení nevynechala ani na dovolené na jihu Francie.  Zatímco si jiní užívali slunce a moře, zpěvačka se koupala v černém oblečení a kšiltovce.

Madonna se koupe oblečená

Madonna a její přítel Brahim Zaibat

Údajně má strach ze slunečních paprsků, které urychlují proces stárnutí kůže (více čtěte zde). Pro svého o téměř třicet let mladšího milence se totiž snaží vypadat skvěle.