Madonna čeká třetí dítě

  • 4
V zahraničním bulvárním tisku se poslední dobou objevily zprávy, že popová star Madonna čeká své třetí dítě. Čtyřiačtyřicetiletá zpěvačka a její manžel britský režisér Guy Ritchie tuto zprávu zatím oficiálně nepotvrdili. Šťastnou novinu chtějí veřejnosti oznámit až bude Madonna ve čtvrtém měsíci těhotenství.

Blízcí přátelé Madonny tvrdí, že budoucí maminka celá září a už se nemůže dalšího potomka dočkat.

Madonnina mluvčí Liz Rosenbergová tyto zprávy ale rázně odmítá: "O žádném těhotenství nic nevím. Je to výmysl bulvárního tisku."

Rosenbergová ale i v minulosti Madonnino těhotenství do poslední chvíle tajila. "Ano, to je pravda, ale Madonna byla tenkrát uprostřed natáčení filmu Evita a chtěla mít klid na práci. Navíc do toho nikomu nic není," řekla mluvčí slavné zpěvačky.

I v současné době má Madonna spoustu práce. Připravuje se na premiéru divadelní hry v Londýně, ve které bude hrát jednu z hlavních rolí. Liz Rosenbergová si ale trvá na svém. "V minulosti jsem o Madonnině těhotenství lhala, ale tentokrát mluvím pravdu. Madonna opravdu těhotná není."

Madonna nyní žije v Londýně se svým manželem, britským filmovým režisérem Guyem Ritchiem, se kterým má syna Rocca. Otcem její dcery Lourdes je zpěvaččin bývalý trenér aerobiku Carlos Leon.

 

Madonna s manželem a dětmi v Central parku.

Zpěvačka Madonna a její muž, britský režisér Guy Ritchie.