Linda Evangelista (listopad 2023)

Linda Evangelista (listopad 2023) | foto: ČTK

Jsem sama. Nechci poslouchat, jak někdo dýchá, říká Linda Evangelista

  • 37
Je jednou z nejznámějších supermodelek světa, přesto je od roku 2016 single. Linda Evangelista (58) v rozhovoru prozradila, že naposledy randila před více než sedmi lety. A měnit to v nejbližší době nehodlá.

Kanadská modelka v rozhovoru pro The Sunday Times uvedla, že o randění prostě nemá zájem. „Už nechci s nikým spát,“ řekla Evangelista. „Nechci poslouchat, jak někdo dýchá.“

Evangelista byla dříve vdaná za Géralda Marieho, bývalého šéfa pařížské pobočky Elite Model Management. Vzali se v roce 1987, když jí bylo pouhých 22 let a jemu 37. Rozvedli se v roce 1993.

Utajila rakovinu i odstranění prsou. Nezabije mě to, říká Linda Evangelista

V dokumentárním seriálu Supermodelky, který je k dispozici na Apple TV+, Evangelista tvrdila, že ji její bývalý manžel fyzicky týral. Hvězda přehlídkových mol v pořadu uvedla, že sebrala odvahu o domácím násilí promluvit po tom, co jejího exmanžela obvinilo ze sexuálního obtěžování či znásilnění v roce 2020 více než desítka žen. Gérald Marie tehdy všechna obvinění popřel.

Evangelista řekla listu The Sunday Times, že o údajném zneužívání tehdy nikomu neřekla, protože se bála. Všechny peníze, které si vydělala modelingem, prý utratila za to, „aby se z toho manželství dostala“.