Lákadlem veletrhu je spodní prádlo

  • 1
Vedle klasické bílé a svůdné černé, jsou letos v módě u spodního prádla odstíny pastelové, zejména pak smetanová, světlemodrá, světlezelená a tělově hnědá. Takový trend pro letošní jaro a léto potvrdila módní přehlídka spodního prádla, která v úterý zahájila 19. mezinárodní veletrh módy STYL a KABO v Brně.
Snímky z přehlídky spodního prádla najdete ve fotogalerii.

Kromě módních přehlídekspodního prádla a plavek, se pravidelně pořádají přehlídky nových návrhů oděvů, včetně kolekcí výrobců členských firem Asociace textilního, oděvního a kožedělného průmyslu s názvem Módní trendy 2002/2003. Velkou pozornost vždy přitahuje přehlídka tvorby módních návrhářů nominovaných na titul Výtvarník sezony, mezi jehož držiteli jsou největší jména českého oděvního designu.

V dalších expozicích je možné si prohlédnout ukázky českého textilního designu, trendy v obuvnictví a tvorbu módních návrhářů, kteří jsou držiteli titulu Výtvarník sezony nebo na něj právě aspirují. K vidění je také módní obuv a kožená galanterie  italských návrhářů. Veletrh potrvá do čtvrtka 14. února.