Lady Gaga se při focení nechala nosit.

Lady Gaga se při focení nechala nosit. | foto: Profimedia.cz

Lady Gaga nezvládla kopyta na nohou a museli ji nosit

  • 44
Extravagantní zpěvačka Lady Gaga to má někdy se svými kostýmy těžké. Nejen, že se moc nehodí na běžné nošení, ale častokrát ji zradí. Už několikrát upadla kvůli kopytům na nohách a při focení s Annie Leibovitzovou musel bodyguard zpěvačku nosit na rukou.

V obrovských platformách, které měla Lady Gaga na nohách se nedalo chodit, a proto musela mít na blízku svého bodyguarda, který ji nosil na rukou. Zpěvačka v botách chvíli pózovala, ale i během přestávek si radši sedla na zem a dala si párek v rohlíku.

Lady Gaga si dává hot dog.

Lady Gaga při focení pro magazín Vogue vystřídala několik outfitů. Místo pro focení bylo vybráno záměrně a zpěvačka potvrdila, že stejně jako fotografka Annie Leibovitzová má k New Yorku vřelý vztah.

Boty Lady Gaga

Kromě bot však zpěvačku zradilo i oblečení. Nechtěně téměř ukázala bradavku a příliš velký rozparek jedné z módních kreací odhalil, že zpěvačka si občas vyjde naostro.

Lady Gaga ukázala víc než chtěla.
Lady Gaga při focení ukázala víc, než chtěla.

Lady Gaga ukázala víc než chtěla.

Lady Gaga nedávno list Vanity Fair zařadil mezi nejvlivnější osoby, jejichž vize nejvíce mění současnou společnost. Skončila na devátém místě, ale jako jediná žena v desítce. První skončil zakladatel Facebooku Mark Zuckerberg.