Kateřina Kristelová na křtu kalendáře Roberta Vana | foto: Milan Nováček

Kristelová se svlékne v Thajsku

  • 27
Černobílými fotografiemi v kalendáři fotografa Roberta Vana pro rok 2008 s názvem Mystic Lady in Prague se na jeho křtu možná inspirovala moderátorka Kateřina Kristelová. Již brzy se svlékne pro pánský časopis. A destinace? Exotické Thajsko.

Honorář za svádivé snímky bude podle jejích slov dost dobrý na to, aby ustála názory na ně a obhájila je i před svým přítelem, hokejistou Lukášem Filipem. Ten jí dovolil sérii fotek udělat pod podmínkou, že to stihne za svobodna.

"Prý se nehodí, aby se vdaná žena takhle fotila. Svatbu ale naštěstí plánujeme až příští rok a focení zřejmě stihnu ještě do konce toho letošního," říká Kristelová.

Fotky budou rozhodně barevné a kýčovitě romantické. "Myslím, že přesně na bílém písku a azurovém moři je Playboy postaven. Thajsko je dobrá volba, moc se mi jako země líbí, strávila jsem tam měsíc a myslím, že v cizině Playboy dlouho nebyl," míní moderátorka.

Fotograf, který ji zvěční, je již znám. Je to Vladimír Štross, který letos v létě fotil moderátorku nováckého zpravodajství Lucii Borhyovou. Její fotky měly mimochodem původně vzniknout právě v Thajsku, nakonec byly ale z časových důvodů moderátorky pořízeny v Řecku. - více zde