Kocurová: Nejvíc se ptali na prsa!

  • 11
Jitka Kocurová zkouší kromě modelingu i práci moderátorky a dostala roli i v pátém dílu Básníků. On-line se čtenáři iDNES si pochvalovala. "Strašně rychle to tu uteklo", řekla při odchodu. "Nejvíc se mě stejně všichni ptali na prsa," smála se česká vicemiss z roku 1999.

Odpovědi Jitky Kocurové najdete zde.

Kocurová se modelingu věnuje od 14 let, zkouší také roli moderátorky v pořadu Telebazar a dostala epizodní roli krásné výčepní v pátém dílu Básníků. "Chvíli trvalo, než jsem se naučila pořádně čepovat pivo," prozradila modelka, která pochází z řeznické rodiny. "Můj dědeček byl řezník, a tak jsem od malička masová."

Jitka Korucová, rodačka z Vlašimi, má dva starší sourozence, bratra a sestru, která je provdaná v Řecku. Vystudovala dopravní školu leteckou v Praze-Ruzyni. 

Modelka o sobě říká, že miluje maso. "Nemusím pouze japonskou kuchyni, konkrétně suši."

V roce 1999 se Kocurová stala druhou vicemiss České republiky. V roce 2000 se na Kypru zúčastnila soutěže Miss Universe.

Mimo jiné propůjčila své jméno likéru, bonboniéře a kosmetickým výrobkům a také spolupracuje s Jablonexem, pro nějž navrhuje kolekce bižuterie.

V současné době působí jako moderátorka na TV Prima. "V Telebazaru hraju, nejsem jen moderátorka. Kolega Izer si ze mě pořád dělá legraci, prý vlastně hraju sama sebe, mám totiž předvádět stupidní prsatou blondýnu," tvrdí. 

Před časem si nechala zvětšit ňadra, je svobodná, ale třetí rok chodí s producentem Janem Fulínem.

Jitka Kocurová

Jitka Kocurová

Jitka Kocurová

Jitka Kocurová

Jitka Kocurová

Fotografie z natáčení filmu Jak básníci neztrácejí naději.

Jitka Kocurová

Michaela Salačová a Jitka Kocurová v salónu pražském Blue Orange.