Angelina Jolie a Brad Pitt v Benátkách

Angelina Jolie a Brad Pitt v Benátkách | foto: Reuters

Klan Jolie-Pitt přepadl Benátky

  • 3
Angelina Jolie přijela do Benátek na premiéru nového filmu svého partnera Brada Pitta The Assassination of Jesse James by Coward Robert Ford. Oba vědí, že čím více hvězdného třpytu, tím lépe.

Jolie a Pitt vyrazili na slavný festival i se svými dětmi. Zatímco Brad obcházel tiskovky, krásná herečka s nimi během dne ochutnávala vyhlášenou italskou zmrzlinu.

Po setmění vyrazil slavný pár na červený koberec. Výstřih na zádech dlouhých krajkových šatů odhalil Angelinina početná tetování, Brad se zase předváděl v novém světlejším účesu a bílém saku s motýlkem. Fanouškům ani fotografům neunikly láskyplné dotyky a šeptání do ouška, kterým páreček zapuzuje neustálé spekulace, že jejich vztahem smýkají trable.

Ač největší událostí večera byl příjezd Angeliny, která se právě vrátila z návštěvy Iráku, sám Pitt si na nějaké přehlížení nemůže stěžovat. Dívky se mu stále extaticky vrhají kolem krku, jako třeba ta v růžovém tričku odpoledne před premiérou. Statečně překonala ochranné bariéry, ale nakonec ji zpacifikovala Pittova ochranka.

Během dvou let společného života s Jolie se Pitt stal otcem už čtyř dětí. "Mít děti je ta největší zábava, ale zároveň největší bolest, kterou jsem dosud zažil. Miluji to a nemohu to doporučit více, i když spánek u toho vlastně neexistuje," řekl v rozhovoru pro italskou televizi.

A podle všeho pátý potomek přibude co nevidět. "Ano, jsme připraveni," přiznal se Pitt v interview.