Kim Basingerová se za dva týdny změnila k nepoznání.

Kim Basingerová se za dva týdny změnila k nepoznání. | foto: Profimedia.cz

Kim Basingerová to prý přehnala s botoxem, opuchlá byla k nepoznání

  • 17
Za dva týdny se sedmapadesátiletá herečka Kim Basingerová děsivě změnila. Zatímco začátkem listopadu vypadala při natáčení filmu Black Gold normálně, minulý týden ji vyfotili s oteklým obličejem. Bývalý sexy symbol to údajně přehnal s botoxovými injekcemi.

Bývalá Bond girl a sexy kráska Kim Basingerová byla v ulicích Beverly Hills k nepoznání. Před fotografy skrývala svůj nenalíčený a oteklý obličej.

Už v minulosti se spekulovalo, že za věčně mladým vzhledem herečky jsou plastické operace a vylepšení pomocí liftingu a botoxu. Herečka to nikdy nepotvrdila, po padesátce však "zázračně" omládla.

Basingerová, která v mládí pracovala jako modelka, se prý nikdy necítila být neuvěřitelně neodolatelnou.

"Že jsem sexy, musím předstírat," řekla herečka před lety pro americký magazín Vanity Fair. "Nikdy jsem nedovedla být pravá žena pro muže, kteří milují čistou zvýrazněnou ženskost. Upřednostňuji přirozenost. Malinko se líčím, ale v podstatě nejsem ženská."

Kim Basingerová v devadesátých letech

Kim Basingerová (2008)

Přesto ale v rozhovoru pro německý časopis Für Sie uvedla, že nikdy neměla problém s tím, že u mužů vyvolávala bujné erotické fantazie.

"V tomto bodě jsem se poučila u vás Evropanů," vysvětlila před sedmi lety Basingerová. "Fyzická přitažlivost je dar, nikoliv vada. Vždyť i tak zůstávám myslící bytostí."

Herečka momentálně natáčí film Black Gold, v němž se objeví také Mickey Rourke. Spolu si před 25 lety zahráli v erotickém thrilleru 9 a 1/2 týdne a objevili se i ve snímku Informátoři.