Kateřina Langerová se usmívá na sále těsně před operací | foto: Aleš Kartal

Kačenka z VyVolených má nová prsa. Přinášíme fotografie z operace!

  • 204
Kateřina Langerová, bývalá účastnice reality show VyVolení, si splnila svůj velký sen. Minulý týden si nechala chirurgicky zvětšit poprsí. Prohlédněte si fotografie přímo z operace!

Matka příroda Kačence nadělila půvabnou tvář, husté vlasy a postavičku, kterou by jí mohla spousta dívek závidět. Přesto trpěla velmi nízkým sebevědomím. "Od puberty jsem měla pořádný mindrák ze svého prázdného dekoltu," přiznala iDNES.cz jednadvacetileté Kateřina, která se dlouho trápila s velikostí podprsenky číslo 0.

"Ale člověk nemůže jen vzdychat a nic nedělat. Tak jsem se rozhodla, že s mindrákem skoncuji. Proč se mám něčím takovým trápit, když dnešní plastická chirurgie nabízí takové jednoduché řešení?" ptala se Katka sama sebe a začala se po známých vyptávat, kde všude zvětšení poprsí provádějí.

Drobná brunetka se nakonec rozhodla pro pražskou kliniku Medicom VIP, kterou obratem kontaktovala. "Šlo to opravdu rychle. Jedna konzultace u lékaře, předoperační vyšetření a už jsem měla termín operace," prozradila nadšeně Langerová. A jelikož se s lékaři dohodla na zveřejnění fotografií z kliniky, nemusela za operaci v ceně minimálně šedesáti tisíc zaplatit ani korunu.

Nová prsa i přítel
Na sále Katka strávila víc jak hodinu. Aby nebyly narušeny mléčné žlázy, umístili lékaři implantáty pod sval otvorem v podprsní rýze. "Dnes už jsem ta nejšťastnější holka na světě. Splnil se mi můj dlouholetý sen," svěřila se Kateřina těsně po operaci. Když se vzbudila z narkózy a uviděla svá nová, o dvě čísla zvětšená ňadra, i přes nepříjemnou bolest děkovala primáři.

Langerová, která nyní pracuje jako asistentka ve Fajn rádiu, má nejen nová vytoužená prsa, ale také si našla svou novou lásku – herce Michala Holana. Ten jí také hned po operaci navštívil a přinesl velkého plyšového medvěda.