Diskuze

Víc Českých lvů posbíral jen Trojan. Schmitzer se vrací jako válečný veterán

Hrával bigbít, učil se zámečníkem, studoval elektrotechnickou průmyslovku... A stejně je z něj herec. A ne ledajaký. Víc sošek Českého lva pro hlavního herce má jen Ivan Trojan. Nemusí to však být pro Jiřího Schmitzera konečná. V říjnu vstoupí do kin film Staříci, v němž společně s Ladislavem Mrkvičkou ztvárnili titulní role.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Ten jeho herecký zlom z komických a veselých postav mě asi nejvíc překvapil ve filmu Amerika. Skvělý herec. Za zmínku stojí třeba Bumerang.

3 0
možnosti
RT

Včera jsme zhlédli premiéru filmu Staříci a jsme nadšeni - jak tématem, tak hereckým obsazením, tak i provedením. Oba hlavní představitelé byli tak přesvědčiví, že jim to člověk musel věřit. Téma - zklamání obou z nepotrestání komunistických zločinců po roce 1989 a odhodlání vzít spravedlnost obou do vlastních rukou a potrestat člověka, který měl na svědomí mnoho nespravedlivě odsouzených k smrti - Karla Vaše. Ve filmu se jim to podařilo, ale ve skutečnosti Pravomil Raichl zemřel na infarkt v den, kdy měla být odplata provedena.

4 1
možnosti
PL

Váš příspěvek, by měl začínat: SPOILER ALERT!

3 1
možnosti