JH

J11a29n 48H73r15a67b14í70k

18. 3. 2024 9:49

Nic neplatil a ani ta částka nesouhlasí :)

JN

J19a31n 42N26o92v12á75k

18. 3. 2024 10:07

Milý Jene, když jsi po krk v žumpě, nedělej vlny.

Foto

A takoví lidé nám chtějí kázat o morálce... Fuj!

JP

Ale účel byl splněn, hlavně být vidět v médiích , v bulváru .....

Život pseudo celebrit je velice těžký

FS

Jaká je pravděpodobnost, že lže Bendig a jaká, že lže policie? Proč by lhala policie? Že by se chtěla na úkor tzv. umělce zviditelnit? 😁

MN

Stačí se podívat do slovenského slovníku...

JU

"Já se nebojím, protože vím, že mám čisté svědomí, že svou práci dělám s láskou, miluji svoje fanoušky. Teď je důvod, abych makal a ukázal, že za mě mluví hudba." - takhle reagují ti, kteří ví, že jsou vinni. Snaží se debatu odvést jinam a plést do toho nesouvisející věci. Ano, asi je pravda, že svou práci dělá s láskou, miluje hudbu a své fanoušky, ale to nijak nesouvisí s tím činem. Prostě zrovna dostal chuť říct něco konkrétního pravdivého, aby nevypadal jen jako generátor lží.

PM

jojo, pro fanoušky, co jim zrušil, pardon přesunul, koncert :-D

PS

Tak to je celý trapný. Všichni tuší, jak to bylo a B. se do toho čím víc zamotává místo toho, aby řekl: “sorry, to se mi nepovedlo” .

PM

No, tak ono tam nad nim visí i to falešné obvinění z rasismu. Takže "nemůže" přiznat.

Bohužel nejen poslední týdny ukazují, že umělci mají nějaký vnitřní pocit, že se mohou v pohodě tvářit jako nadlidi, protože dostávají mediální prostor. Přitom se velice často jedná o lidi, kteří mají jistě talent pro svůj obor, ale v žádném případě se nejedná o žádné experty v oblasti politiky, rovnoprávnosti, ekologie apod.

Doufejme, že aspoň pan Bendig dostane za svou provokaci trest odpovídající tomu, jak potenciálně závažný je tento prohřešek v celospolečenském měřítku - mohl tím vyvolat rasové nepokoje, dal tím prostor různým extremistickým skupinám a podobně.

Díky bohu v tomto případě se možná aspoň dobereme potrestání viníka mnohem horší jsou pak rádoby odborné různých umělců na jiná citlivá témata, kde svůj díl viny nemají jen umělci ale i média, která jim k jejich pseudonázorům dávají prostor. Srovnejme si, kolikrát se k odborným tématům dá prostor odborníkům a kolikrát v bulváru ale i jinde umělcům.

TT

To vyzera na klasicku taktiku prolhat sa ku "pravde"