David Beckam a James Corden

David Beckam a James Corden | foto: Profimedia.cz

Zhubl jsem 15 kilo. Trenéra nechci, jen tahají z lidí peníze, míní Corden

  • 28
Britský televizní moderátor a herec James Corden se přiznal, že navzdory úspěchu při hubnutí zvýšeným pohybem stále nenávidí posilovny. Hvězda pořadu The Late Late Show zhubla patnáct kilogramů, fitness maniakem však prý nikdy nebude.

„Postupně se pomalu dávám dohromady. Ale pořád mám před sebou ještě opravdu velký kus náročné cesty. Zatím jsem zhubl patnáct kilo,“ svěřil se dvaačtyřicetiletý James Corden v rádiovém pořadu Howarda Sterna.

Hubnout začal moderátor na doporučení lékařů. I když ho ve cvičení a zdravé dietě podporuje manželka Julia, s níž má desetiletého syna Maxe, šestiletou dceru Carey a tříletou Charlotte, stále se prý musí ke cvičení nutit a přemlouvat. 

„Snažím se cvičit a posilovat. Ale jsem v tom opravdu hrozný. Je to příšerné. Už tak mám pro sebe kvůli nabitému pracovnímu programu jen několik hodin denně.  Mám tři malé děti. Dělám noční show a další pracovní věci. Tak si říkám, zastav se taky někdy na chvíli,“ popisuje Corden

„Mám sám pro sebe jen hodinu volného času denně. A těch šedesát minut pak trávím cvičením. Tedy něčím, co upřímně nenávidím. Měl bych si raději lehnout,“ uvažuje komik a moderátor, který se v lednu rozhodl změnit životní styl a jídelníček. Dodává však, že za pomoc dalšího profesionálního osobního trenéra už odmítá platit.  

„Už jsem vyzkoušel asi pětasedmdesát různých trenérů. A utratil za ně neskutečné prachy. Nevěřím jim. Jen tahají z lidí peníze. Jsou placeni od hodiny, takže je jasné, že všechno s jejich pomocí půjde pěkně pomalu. Ano, opravdu si nemyslím, že chtějí, abych rychle zhubl a dostal se do formy během krátké doby,“ říká rodák z Londýna.

24. srpna 2016