Diskuze

Mateřská role není jediná, bez ní nejsme méněcenné, říká Iveta Toušlová

Moderátorka Iveta Toušlová je nejen výraznou tváří České televize, ale také silnou osobností. Odvážně odhalila své 13. komnaty a díky otevřenému přiznání, že ne všechno je vždy růžové, pomáhá ostatním.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

Super rozhovor, škoda toho bulvárního titulku, paní Toušlová na otázku ohledně děti odpověděla velmi citlivě a inteligentně.

1 0
možnosti
MH

Ve středověku se tak na ženu bez dětí pohlíželo.

Souhlasím s tím, že dnes má víc možností sebeuplatneni. Nejjednodušší řešení je např. adopce. O tom neslyšela? Ale pak jsou i takové, které děti nechtějí.

Nebezpečím pro ostatní totiž je, když se taková žena upne na něco jiného - třeba politiku apod. To svou veškerou energii, kterou by normálně věnovala např. na ochranu potomka, vrhne do boje za svou novou "pravdu" a je schopna jít přes mrtvoly. Taková LePen, různé teroristky ale i Toušlová s některými pořady jsou toho příkladem.

0 8
možnosti
MH

Odvolávám poslední část. Pokud jsou pořady pí. Toušlové jen Gejzír a Toulavá kamera, tak na ni toto přirovnání neplatí.

0 0
možnosti
AM

A21l78e86x 45M61a79c45h

16. 6. 2021 8:54

Žena která nemá děti je méně cenná. Neznamená to, že nemá co dát, ale není schopna plnit své hlavní poslání. Asi to není její případ, ale ideologie která ženy přesvědčuje a motivuje k tomu, aby neměly děti je zvrácená. A těmito výroky by se neměla podporovat, protože češi jsou ve fázi vymírání.

0 9
možnosti
KP

Není na sedmé fotce s Alešem Hámou spíš Ester Janečková?

3 0
možnosti