Lindsay Lohanová a Samantha Ronsonová

Lindsay Lohanová a Samantha Ronsonová | foto: Profimedia.cz

Herečku Lindsay Lohanovou napadl šílený fanoušek

  • 13
Šílený fanoušek napadl ve středu v noci herečku Lindsay Lohanovou. K incidentu došlo ve chvíli, kdy herečka opouštěla arizonský noční klub Jackrabbit Super Club and Lounge. Tady se celou noc královsky bavila v doprovodu své přítelkyně Samanthy Ronsonové.

Fanoušek, který podle očitých svědků mladou herečku celý večer svlékal očima, si na ni počkal před klubem a při první příležitosti se na ni vrhl s výkřiky, že ji zbožňuje.

Šokovanou Lindsay zachránila její osobní ochranka, která okamžitě agresora knokautovala, srazila k zemi a přivolala policii. Ta neznámého osmatřicetiletého muže na místě zatkla za výtržnictví a ohrožování.

Lindsay Lohanová a Samantha Ronsonová na obědě
Lindsay Lohanová a Samantha Ronsonová už svůj vztah netají

Jak tisku prozradil majitel klubu Dan Wierck, šíleného fanouška, který mu odrazuje hosty, již do svého podniku nepustí.

"Připadal mi nějaký divný již od začátku. Choval se vysloveně podezřele. Doufám, že ten nepříjemný incident neodradí Lindsay od toho, aby náš podnik i nadále navštěvovala," nechal se slyšet Wierck, kterému slavné osobnosti zvyšují návštěvnost klubu.

Lidsay Lohanová a Samantha Ronsonová tvoří lesbický pár již několik měsíců. Vztah ale ještě před několika týdny tajily. Poté, co prolomily mlčení, dokonce uvedly, že chtějí dítě. - čtěte Lindsay Lohanová chce s přítelkyní dítě