Sienna Millerová | foto: Reuters

Herečka Sienna Millerová si při natáčení popálila prsa

  • 9
Sienna Millerová na natáčení filmu G. I. Joe jen tak nezapomene. Při jedné z nebezpečných scén špatně načasovala reakci na odpálenou výbušninu a popálila si poprsí. "Na památku mám malé jizvy. Byla to moje vlastní nepozornost," uvedla šestadvacetiletá herečka.

Sienna si podle vlastních slov natáčení kaskadérských kousků náramně užívá. Byť už ukazovala prsa před kamerou několikrát, k újmě přišla poprvé. "Spálila jsem si je hodně. Během scény, jejíž součástí byla exploze, jsem se vydala špatným směrem. Jsem neohrabaná a stálo mě to pár malých jizev," dodala kráska, která shodila svršky například ve filmu Warholka nebo v novince Hippie Hippie Shake. - více o natáčení snímku G. I. Joe, který vzniká i v Praze, čtěte zde 

Ačkoliv nemá s nahotou před kamerou problémy, v případě Hippie Hippie Shake se necítila zrovna nejlépe. Na natáčení erotických scén se totiž seběhli zvědavci z celých filmových studií. "Nakonec to klaplo. Popáleniny jsou každopádně horší věc."

VIDEO: Sienna Millerová v pořadu Jonathana Rosse 

Na alkohol si dává pozor
V britské televizní talk show Jonathana Rosse se rozpovídala také o své slabosti pro alkohol. Prý ji zatím dokáže kočírovat. "Nevymetám večírky. I když přepiju většinu chlapů u stolu, pořád mám nad alkoholem kontrolu," ujišťuje Sienna.

Jste také někdy nešikovní při práci?

celkem hlasů: 463

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:00 neděle 6. července 2008. Anketa je uzavřena.

Ano, ale jsou to maličkosti
Ano, ale jsou to maličkosti 260
Ano, jsem bohužel trdlo
Ano, jsem bohužel trdlo 126
Ne
Ne 77

Témata: Poradna: Jizvy