Kiefer Sutherland přichází na policii | foto: Profimedia.cz

Herec Sutherland bránil na baru kolegyni, popral se s návrhářem

  • 3
Hvězda seriálu 24 hodin Kiefer Sutherland se potýká se zákonem. Herec se nedávno zapletl do potyčky v jednom z newyorských barů, kde údajně napadl návrháře Jacka McCollougha. Sutherland se brání tím, že rvačku nevyprovokoval.

Herec se údajně účastnil party po módní přehlídce, na které se objevily i hvězdy jako zpěvačky Madonna a Victoria Beckhamová, modelka Kate Mossová nebo zpěvák a producent Justin Timberlake.

Herečka Brooke Shieldsová na předávání cen Women Of The Year Awards (Ženy roku) magazínu Glamour v New Yorku (5. listopadu 2007)Sutherland trávil večer na baru, kde se bavil se svojí kolegyní, herečkou Brooke Shieldsovou. Právě do ní prý návrhář Jack McCollough strčil, když se přes oba herce snažil dostat k baru. Jeho chování popudilo Sutherlanda natolik, že návrháře napadl, udeřil ho čelem do obličeje a způsobil mu zranění nosu.

Podle ČTK newyorská policie ve čtvrtek Sutherlanda zatkla a obvinila ho z napadení. Herec byl ale po výslechu propuštěn a další vyšetřování bude probíhat na svobodě. Před soud se představitel Jacka Bauera ze seriálu 24 hodin dostane 22. června. Obhájci návrháře navíc tvrdí, že McColloughova zranění jsou daleko vážnější, než jak bylo uvedeno v policejním hlášení. Návrhářův nos je údajně na několika místech zlomený.

Pro Sutherlanda může mít obvinění nedozírné následky, protože je stále ještě pod pětiletou podmínkou, kterou dostal v roce 2007 v Los Angeles za řízení pod vlivem alkoholu. Strávil 48 hodin ve vězení a může být poslán zpátky za mříže v případě, pokud by nedodržel podmínky jeho propuštění.