Aňa Geislerová přišla s dětmi a novým účesem - Výstava kostýmů z českých pohádek | foto: Marek Navrátil

Geislerová: z platinové blondýnky je zase zrzka

  • 3
Herečka Aňa Geislerová opět změnila image. Na výstavu pohádkových kostýmů ve Strahovském klášteře přišla v krátkém zrzavém sestřihu a moc jí to slušelo. Na akci dorazila se svými dětmi - s tři a půl roku starým Brunem a jeden a půl roku starou Stellou.

Dvaatřicetiletá herečka si s dětmi prošla celou výstavu, na které mohou návštěvníci vidět kostýmy a rekvizity z pohádek Tři oříšky pro Popelku, Pyšná princezna, Princezna se zlatou hvězdou, Byl jednou jeden král, Bajaja či Princ a Večernice.

Sabina Laurinová přišla s dcerou Valentýnkou a svým tatínkem
Sabina Laurinová přišla s dcerou Valentýnkou a svým tatínkem

Vernisáž přilákala mnoho dalších slavných maminek. Byla mezi nimi i Sabina Laurinová, která přišla s dcerou Valentýnkou a svým tatínkem. Před pár měsíci narozená Maja ovšem zůstala doma s tatínkem.

Patronkou výstavy se stala Livia Klausová
Patronkou výstavy se stala Livia Klausová

Patronkou výstavy se stala první dáma Livia Klausová, která celou výstavu zahájila symbolickým sfouknutím svíček na dortu.

Na akci nechyběl ani princ - Miroslav Šimůnek
Na akci nechyběl ani princ - Miroslav Šimůnek

Na vernisáži nechyběl ani princ. Herec Miroslav Šimůnek totiž přišel v kostýmu Honzy z pohádky Z pekla štěstí a oslnil všechny malé i velké dámy svým sympatickým úsměvem. A tak nikomu nevadilo, že první dámu při zahájení výstavy překřtil na Olivii.