předávání cen Alma - Eva Longoria se svým tanečním partnerem Mariem Lopezem

předávání cen Alma - Eva Longoria se svým tanečním partnerem Mariem Lopezem | foto: ČTK

Eva Longoria se vášnivě svíjela v rytmu salsy

  • 10
Předávání cen ALMA ovládla latinskoamerická hvězda Eva Longoria. Dvaatřicetiletá herečka slavnostní večer nejen moderovala, ale předvedla tak vášnivou taneční show, že si chvílemi mnozí kladli otázku, zda se ještě jedná o tanec...

Hvězdě seriálu Zoufalé manželky dělal na parketu tanečního partnera třiatřicetiletý herec a bývalý účastník americké soutěže Let´s Dance Mario Lopez a nikoho nenechali na pochybách, že salsu a jiné temperamentní tance mají zkrátka v krvi.

Otázkou zůstává, co na vášnivé představení krásné Evy říkal její snoubenec Tony Parker. O sedm let mladšího basketbalistu by si měla vzít 7. července na zámku Chantilly ve Francii a už nyní jsou rozhodnuti, že si po svatbě adoptují dítě.

Parker je ale zřejmě velmi tolerantní partner, protože hned po skončení přenosu svou Evu bez sebemenší známky žárlivosti objímal a zamilovaně spolu pózovali před objektivy fotografů. 

Longoria, která během večera vystřídala neuvěřitelné množství večerních rób, nebyla jediným sexidolem na předávání cen. Na galavečeru v kalifornské Pasadene se objevila také herečka Jessica Alba či těhotná kráska Salma Hayeková.