Ed Sheeran na londýnské premiéře filmu Yesterday (18. června 2019)

Ed Sheeran na londýnské premiéře filmu Yesterday (18. června 2019) | foto: Profimedia.cz

Ed Sheeran je tatínkem. Miminko dostalo neobvyklé druhé jméno

  • 10
Zpěvák Ed Sheeran (29) a jeho manželka Cherry Seabornová (28) oznámili, že se jim narodilo miminko. Rodiče dali dceři trochu neobvyklé jméno Lyra Antarctica.

Šťastnou novinu zpěvák s chotí zveřejnili na sociálních sítích, kde sdíleli fotku s malými ponožkami na barevné dečce.

Ello! A quick message from me as I have some personal news that I wanted to share with you... Last week, with the help of an amazing delivery team, Cherry gave birth to our beautiful and healthy daughter - Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. We are completely in love with her. Both mum and baby are doing amazing and we are on cloud nine over here. We hope that you can respect our privacy at this time. Lots of love and I’ll see you when it’s time to come back, Ed x

1. září 2020 v 10:01, příspěvek archivován: 1. září 2020 v 11:07

„Ahoj! Jen rychle, protože mám několik novinek, o které jsem se s vámi chtěl podělit... Cherry s pomocí úžasného porodního týmu minulý týden porodila naši krásnou a zdravou dceru,“ napsal Ed Sheeran na Instagramu. 

„Úplně jsme se do ní zamilovali. Maminka i miminko si vedou úžasně a jsme v sedmém nebi. Doufáme, že v tuto chvíli budete respektovat naše soukromí. Hodně lásky a uvidíme se, až bude čas vrátit se.“

Hudebníkovi a nejbohatšímu britskému umělci do třiceti let se těhotenství manželky Cherry Seabornové podařilo utajit díky šíření koronaviru a karanténě. Zpráva o očekávaném přírůstku do rodiny obletěla svět rok poté, co Sheeran oznámil, že si bere přestávku v kariéře a chce se více věnovat své manželce a osobnímu životu.

Svou partnerku Cherry zná Sheeran již ze střední školy z dob, kdy byli pouze přáteli. Jsou spolu pátým rokem, vzali se v lednu 2019 při soukromém obřadu, na kterém byli přítomni jen členové jejich rodin a několik nejbližších přátel. Manželka inspirovala muzikanta k složení několika jeho nejslavnějších písní včetně hitů Shape of You a Perfect.

8. července 2019


Témata: Ed Sheeran, Instagram