Claire Danesová a Hugh Dancy (New York, 10. června 2018)

Claire Danesová a Hugh Dancy (New York, 10. června 2018) | foto: AP

Herečka Claire Danesová je podruhé maminkou. Opět má syna

  • 2
Herci Claire Danesová (39) a Hugh Dancy (43) jsou dvojnásobnými rodiči. Narodil se jim syn. Manželé už jednoho mají, Cyrus Michael Christopher přišel na svět v roce 2012.

Manželé nechtěli dopředu vědět, jestli budou mít kluka nebo holku. Chlapeček se podle mluvčí páru narodil v pondělí 27. srpna v New Yorku.

Herečka těhotenství oznámila v dubnu. „Jsem těhotná. Jsem vážně těhule… Jsem už v pokročilém stádiu druhého trimestru,“ přiznala Claire Danesová v rozhovoru pro rozhlasovou stanici SiriusXM.

Danesová se proslavila rolí Julie ve filmové verzi Shakespearova dramatu, kde Romea hrál Leonardo DiCaprio. Zazářila i ve filmech Téměř bez šance, Bídníci, Terminátor 3 nebo Hvězdný prach a seriálu Ve jménu vlasti.

Hugh Dancy debutoval v roce 2001 coby D’Artagnan ve filmu Mladé kordy. Pak hrál ve filmech Černý jestřáb sestřelen, Krev jako čokoláda nebo Vrtěti ženou. Je také hvězdou setiálů Hannibal a The Path.

Claire a Hugh se potkali při natáčení filmu Ten večer v roce 2006. O tři roky později se vzali a v roce 2012 se jim narodil první syn.