Diskuze

Brooklyn Beckham dostal práci, zaměstnala ho jeho matka

Nejstarší syn Davida a Victorie Beckhamových Brooklyn (19) má první práci. Zaměstnala ho vlastní matka jako fotografa. Ze své oděvní firmy přitom musela propustit třetinu zaměstnanců.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KF

Nikde se nepíše o platu.

Takže to mohlo být i tak, že mu řekla "na školu ses vykašlal, jestli chceš mít střechu nad hlavou a co jíst, tak budeš makat...sice u mě, ale ber to jako stáž" Nazdar.

Osobně bych nenechala povalovat dítě doma na gauči když ho můžu zapřáhnout.

1 0
možnosti
RS

přemýšlím, na koho je mladej podobný... na fotce č.3 bych dala ruku do ohně, že se starým Beckhamem je tam nějaký Rus ;-D

0 0
možnosti
Foto

Brooklyn Beckham dostal práci, zaměstnala ho jeho matka v její věčně ztrátové firmě, kterou provozuje z peněz otce Davida. Tak hlavně, že jsou všichni spokojení a dobře jim to funguje. ;-)

15 0
možnosti
BD
PK

Hlavně se neusmívat! Jinak dostane padáka.;-D

2 0
možnosti
TM

Ve výsledku ho bude platit jeho otec, který poněkud drahý koníček Victorie dotuje...ale proč ne? V práci, která mladíka baví se může alespoň zdokonalit a třeba to někam dotáhne

12 0
možnosti
KR

Já vím, že ta první fotka není nejlépe zvolená, ale přesto mám neodbytný pocit, že za pár let bude Victoria kopie Donatelly V. , ale v tmavovlasém provedení....Samosébně zaměstnat potomky je v pořádku;-).

9 1
možnosti