Beyoncé na titulce magazínu Shape (duben 2013)

Beyoncé na titulce magazínu Shape (duben 2013) | foto: Profimedia.cz

Nejsem přirozeně štíhlá, ale už bych nehubla pod tlakem, říká Beyoncé

  • 0
Jednatřicetiletá zpěvačka Beynocé se už pár měsíců po loňském porodu mohla pochlubit štíhlejší postavou. Zpěvačka přiznala, že se musela trápit cvičením a upravila si také jídelníček.

Beyoncé svou první dceru Blue Ivy porodila loni v lednu. Během těhotenství přibrala 27 kilo, ale už po třech měsících svou váhu výrazně zredukovala. Byla totiž pod tlakem.

"Neměla jsem moc času shodit kila, protože jsem měla naplánovaná představení tři měsíce po porodu. Už nikdy bych to znovu neudělala," řekla zpěvačka pro magazín Shape.

Beyoncé také přiznala, že nemá přirozeně štíhlou postavu a má co dělat, aby svoji figuru udržela ve formě. Hodně cvičila a tancovala. Většinu poporodních kil shodila díky nízkokalorické dietě.

"Omezila jsem červené maso a jedla jsem hodně ryb. Těstoviny a rýži jsem nahradila merlíkem čilským," prozradila s tím, že nemá čas počítat kalorie.

"Vždycky snídám, řekněme míchané vaječné bílky, zeleninový koktejl nebo celozrnné cereálie s nízkotučným mlékem. K obědu a večeři jím ryby a zeleninu. A po celý den se snažím hodně pít," dodala zpěvačka, která v neděli trochu hřeší a nejčastěji si dopřeje pizzu.