Victoria Beckhamová

Victoria Beckhamová | foto: Profimedia.cz

Beckhamová má v koupelně fotografii polonahého manžela

  • 42
Manželé Beckhamovi milují sociální sítě. Při každé příležitosti tam zveřejňují fotky ze svého soukromí. Sedmatřicetiletá módní návrhářka Victoria Beckhamová se před party v Hollywoodu pochlubila fotkou z koupelny. Je na ní vidět i zarámovaný obraz jejího manžela Davida z reklamy na spodní prádlo.

Victoria Beckhamová se s manželem Davidem objevila na party po udělování Oscarů. Bývalá zpěvačka předvedla své tetování na zádech, ale ještě předtím se na Twitteru pochlubila fotkou z koupelny.

"Příprava na Vanity Fair Oscar party x vb," napsala návrhářka, která si oblékla šedé šaty bez ramínek s páskem z její nové kolekce podzim/zima.

Na fotce z koupelny vidět obrázek fotbalisty ve spodním prádle. Spoře oděný David pózoval v roce 2007 v reklamě pro Armaniho a také letos pro H&M.

Beckham měl na party oblek od Diora a podle jeho manželky mu to moc slušelo. Jestli nosí také spodní prádlo, které sám navrhl, zatím neprozradili. Fotbalista jen několikrát zopakoval, že si rozkrok při focení nemusel ničím vycpávat (více čtěte zde).

Victoria Beckhamová "drží" manžela Davida v hrsti.

Eva Longoria a Victoria Beckhamová

Manželé na sociální sítě pověsili už spoustu soukromých fotek. David se na nich předvádí coby kuchař, ale i starostlivý manžel. Fotbalista loni zveřejnil fotku těhotné Victorie, kterou vyfotil údajně proti její vůli. Na Facebooku a Twitteru se objevily se také první fotky jejich dcery Harper Seven nebo snímky z oslav s rodinou a přáteli. Na jedné z nich Victoria drží za prsa kamarádku, herečku Evu Longoriu.