Bára Basiková (vlevo květen, vpravo únor 2023)

Bára Basiková (vlevo květen, vpravo únor 2023) | foto: koláž iDNES.cz

Po měsících nošení paruky předvedla Bára Basiková nový účes na krátko

  • 4
Bára Basiková (60) překvapila své příznivce na Instagramu fotkou, na které se jim po měsících nošení paruky předvedla s novým účesem na krátko. Zpěvačka se loni v jednom z rozhovorů svěřila s tím, že měla zdravotní potíže.

„Na léto. Na krátko. Na bílo,“ napsala zpěvačka v pondělí k fotografii na sociálních sítích.

Žádné zásadní změny v jejím životě prý za novým střihem nestojí a zvolila ho z čistě praktických důvodů. „Na léto na krátko, baví mě to střídat,“ řekla Bára Basiková pro pořad Showtime.

Zpěvačka se v posledních měsících ukazovala na veřejnosti s parukou. Loni v zimě se bez bližších podrobností svěřila s tím, že kvůli nemoci musela zrušit některé pracovní závazky.

K životu prostě maléry a zklamání patří, míní šedesátnice Bára Basiková

„O prázdninách mě zasáhly zdravotní problémy, musela jsem po vzájemné dohodě odstoupit z muzikálu Okno mé lásky a byla jsem prostě marod. Definitivně to za mnou není, ale je to v procesu léčby. Věřím, že na dobré cestě,“ překvapila zpěvačka loni o Vánocích v rozhovoru pro Super.cz.

Na léto. Na krátko. Na bílo. Toni&Guy. Tradičně.

15. května 2023 v 11:54, příspěvek archivován: 16. května 2023 v 8:35

Bára Basiková zpívala se skupinou Precedens či Stromboli, rovněž vystupuje sólově. Účinkovala v řadě muzikálů, slavná je mimo jiné její role Máří Magdalény z představení Jesus Christ Superstar.

Byla třikrát vdaná, z prvního manželství s Petrem Jíchou má dvojčata Annu a Marii (1992). Druhé manželství s architektem Jaromírem Pizingerem bylo bezdětné. Z třetího svazku s produkčním Petrem Polákem se jí v roce 2009 narodil syn Theodor. Syna má ve střídavé péči.