Agáta Hanychová během souboje v kulečníku

Agáta Hanychová během souboje v kulečníku | foto: Aleš Kartal

Agáta Hanychová se ráda trefuje do koulí

  • 25
Agáta Hanychová se v neděli účastnila Mistrovství Evropy v kulečníku, které se konalo v hotelu Babylon v Liberci. Na souboj s vítězem Trajdosem si vypůjčila tágo za necelých dvě stě tisíc.

Modelka Agáta Hanychová předala polskému vítězi Eurotouru 2007 Wojciechu Trajdosovi pohár a ihned si s novým mistrem Evropy v kulečníku zahrála jeho oblíbenou hru. S vypůjčeným tágem v hodnotě sto padesáti tisíc korun se pustila do předem prohraného souboje.

"Ráda si kulečník zahraji, proto jsem přijela podpořit toto mistrovství, ale na Wojciecha prostě ještě nemám," prohlásila Agáta. "Ale slibuji, že celý rok budu trénovat a příští rok se na mistrovství přihlásím," dodala modelka.

Agáta v příštích dnech osiří
Vítězi Wojciechu Trajdosovi se Agáta natolik zalíbila, že se rozhodl za ní přiletět do Prahy, kde ji bude dávat soukromé hodiny. Její přítel Marek odlétá na dlouhé tři týdny do Ameriky, a tak bude mít Agáta dost času na trénink.

Dáda je v kulečníku mistr
V libereckém hotelu Babylon se nečekaně objevil i Felix Slováček s manželkou Dagmar Patrasovou, kteří přijeli podpořit spoluorganizátorku mistrovství Andreu Dlouhou. "Přijeli jsme z České Lípy, kde máme chalupu," prozradila Patrasová.

"Kulečník je hra, která mě opravdu baví. Dvakrát týdně si ho chodím s kamarádkou Andreou Dlouhou zahrát," dodala Patrasová, kterou její kamarádka Andrea považuje za velký kulečníkový talent.