MÓDNÍ POLICIE: Hejlík zvládá preppy styl, Machálková má pokutu za legíny

  • 9
Módní policistka televize Óčko chválí herce Lukáše Hejlíka za to, jak se vyšvihl v preppy stylu. Naopak zpěvačka Leona Machálková a herečka Yvetta Blanarovičová se svými módními kreacemi neuspěly.

Případ první: Lukáš Hejlík
"Toto měl být asi pokus o tzv. preppy styl, tedy styl inspirovaný vysokoškolskou uniformou, a musíme říct, že celkem podařený. Chválíme dokonale padnoucí sako. Nohavice bychom jen malinko prodloužili. I když aktuálně frčí kratší střihy, na Lukášově postavě to vypadá trochu směšně. Naleštěné boty jsou v pořádku, sako bychom místo brýlí ozdobili kapesníčkem," zhodnotila hercův oblek módní policistka pořadu Fashion Time.

Lukáš Hejlík

Případ druhý: Yvetta Blanarovičová
"Toto mělo nejspíš vypadat luxusně, ale nevypadá. Svetříček s kožešinkou je příliš krátký a tak nějak zpěvačce nesedí. Sukýnka je krásná, ale bohužel je v tom sama," říká policistka.

Yvetta Blanarovičová

Případ třetí: Leona Machálková
"Ježkovy oči, to je model. Takto chodí naše mámy na aerobik, akorát k legínám mají tenisky a vršek se jim tolik neblýská," říká policistka a hodnotí zpěvaččin outfit jako nejhorší ze všech.

Leona Machálková

Kromě módní policie se tentokrát pořad Fashion Time zaměří na padělky značkových kabelek a poradí, jak poznat originál od kopie.