Móda z Fantoma: Pomeje a Mašlíková byly sexy, Doleželová šlápla vedle

  • 21
Nedávná obnovená premiéra muzikálu Fantom opery byla jednou z mála příležitostí, kde se mohly přítomné dámy ukázat ve velké večerní. Která z nich a jak si poradila se zadaným dresscodem, okomentoval módní policista Jakub Eliáš.

Případ první: HANA MAŠLÍKOVÁ

100 %
Hana Mašlíková na obnovené premiéře muzikálu Fantom opery (Praha, 26. listopadu...

Bohémskou róbu s korzetem v neobvyklé hnědé barvě od návrhářky Sandry Mark oblékla Hana Mašlíková. Propracovanost šatů je neskutečná. Barva na moderátorce září a dokonale k ní padne. Doladění stylingu v jemných barvách je decentní a z Mašlíkové dělá pravou dámu. Šperky z růžového zlata Pandora jsou velice elegantní a byly krásně barevně doladěné k pásku a psaníčku. Vizáž je dokonalá.

Případ druhý: LILIA KHOUSNOUTDINOVA

40 %
Lilia Khousnoutdinova na obnovené premiéře muzikálu Fantom opery (Praha, 26....

Tento model od Jiřího Kalfaře je jedním z mých oblíbených z jeho kolekcí. Musím ale říct, že na Lilii Khousnoutdinové opravdu dobře nevypadají. Celkový dojem z looku je strašidelný. Šaty i make-up jsou separátně perfektní, ale dohromady a na Lilii mi to naprosto nesedí. Pohrál bych se se stylingem, případně využil pásek a zdůraznil siluetu.

Případ třetí: ANDREA POMEJE

90 %
Andrea Pomeje na obnovené premiéře muzikálu Fantom opery (Praha, 26. listopadu...

Krásné, elegantní stříbrné šaty od návrhářky Petry Brzkové oblékla Andrea Pomeje. Šaty jsou zpředu cudného střihnu, ovšem překvapí holými zády, díky čemuž jsou sexy a elegantní zároveň. Model mohl být v pase víc vypasovaný. Špičaté boty a psaníčko se k šatům hodí, i když jsou trochu drsnějšího rázu. K dýdžejce mi to vůbec nevadí. Make-up a vlasy od Michaely Ohemové jsou bravurní a sexy.

Případ čtvrtý: JANA DOLEŽELOVÁ

20 %
Jana Doleželová na obnovené premiéře muzikálu Fantom opery (Praha, 26....

Black tie dresscode má striktně daná pravidla a pokud může být prostor na kreativitu, uvádí se v pozvánce creative black tie. Bohužel tento look by neprošel ani v tom případě. Hodí se spíš na pyžamovou party s kámoškami a ne na slavnostní premiéru. Kabelka se k outfitu vůbec nehodí, rovněž tak ani boty. A šperky už vůbec ne. Aspoň vizáž je menší záchranný bod.

Případ pátý: LUCIE SMATANOVÁ

80 %
Lucie Smatanová na obnovené premiéře muzikálu Fantom opery (Praha, 26....

Lucie Smatanová oblékla šaty značky Elisabetta Franchi, která identifikuje svoje modely jak látkou, tak střihem. Tento styl modelce velice sluší. Elegantní střih a barevné provedení jsou zajímavostí tohoto outfitu. Materiál se velice jemně třpytí. Kabelka ale nebyla moc dobrá volba. Není příliš elegantní a dost robustní. Krásné vlasy i jemný make-up chválím.

Případ šestý: ALICE JANDOVÁ

90 %
Alice Jandová na obnovené premiéře muzikálu Fantom opery (Praha, 26. listopadu...

Alice Jandová vsadila na sexappeal a vyplatilo se. Šaty evokují styl rock’n’rollu, což k manželce Petra Jandy sedí. Outfit je krásně doladěný do detailu jak šperky, tak i botami a psaníčkem. Líbí se mi účes i make-up, který se hodí k šatům. Decentní rozparek je zajímavým detailem.

Případ sedmý: MICHAELA KUKLOVÁ

20 %
Michaela Kuklová na obnovené premiéře muzikálu Fantom opery (Praha, 26....

Šaty připomínající zmačkanou cukrovou vatu a hodné tak tanečních na střední škole. K herečce Michaele Kuklové se vůbec nehodily barevně ani střihově. Jsou velké v oblasti dekoltu a skoro všude zmačkané. Zbytek stylingu zřejmě nebylo nutné řešit. Make-up je krásný, ale vlasy jsou neupravené.

Případ osmý: DOMINIKA MYSLIVCOVÁ

80 %
Dominika Myslivcová na obnovené premiéře muzikálu Fantom opery (Praha, 26....

U Dominiky Myslivcové je na první pohled zřejmé, že šaty jsou malé v dekoltu a působí to až trochu vulgárně. Jinak je model střihově velice zajímavý a vhodný. Vizáž je perfektní. Chtěl bych ovšem zdůraznit pro všechny ženy, žádné hodinky se k black tie nenosí. Jednou pro vždy ne! 

Která z dam měla nejlepší outfit?

celkem hlasů: 2085
Hlasování skončiloČtenáři hlasovali do 0:00 sobota 31. prosince 2022. Anketa je uzavřena.