Móda z Českého plesu: Božská Vignerová, staromódní Mátlová i laciná Budková

  • 26
V pražském Obecním domě se v sobotu konal už šestý ročník Českého plesu. Událost si nenechala ujít řada známých dam. Která vynesla nejkrásnější róbu, zhodnotil módní policista Jakub Eliáš. Shodnete se s ním? Zvolte vlastní favoritku v anketě.

Případ první: Vanda Janda

10 %
Vanda Janda na Českém plese (Praha, 24. února 2024)

Na ples až spoře oděná návrhářka oblékla vlastní model, který bohužel nesplňuje dress code takové akce. Cropp top s kalhotkami a průsvitnou sukní by byl super na fashion akci, ale rozhodně ne na ples. Je to laciné a nevhodné k pořadatelům. Černé korále jsou vhodné asi jako aplaus na pohřbu.

Případ druhý: Aneta Vignerová

100 %
Aneta Vignerová

Aneta vynesla nádhernou sněhobílou róbu z dílny Michaela Kovačika. Geometrický dekolt je sexy a úchvatný zároveň. Klasický střih s vlečkou je vždy elegantní řešení, co nemá chybu. V kombinaci se šperky Roberto Coin a krásou Anety je tento look naprosto božský.

Případ třetí: Karolína Surý

100 %
Karolína Surý

Karolína ani nevěděla, jestli ples stihne, ale díky, že stihla, jinak bychom neviděli tuto nádhernou róbu od Michaely Couture. Božsky třpytivé korzetové šaty mají vlečky z rukávů a vysoký rozparek. Šaty jsou luxusní, elegantní a sexy. Celkový look je doladěn šperky Gismondi.

Případ čtvrtý: Lilia Khousnoutdinova

80 %
Lilia Khousnoutdinova na Českém plese (Praha, 24. února 2024)

Černá, sametová toaleta střízlivého střihu partnerce Karla Janečka velice sluší. I když se zde žádné velké fashion haló neděje, tak šaty jsou slušivé a splní službu. Problém mám trochu s náhrdelníkem, který je moc velký.

Případ pátý: Lucie Šlégrová

70 %
Lucie Šlégrová Králová na Českém plese (Praha, 24. února 2024)

Krásný střih šatů, které nám ovšem v oblasti prsou dělají medvědí službu. Zdobná ramínka jsou moc velká, látky je tam opticky méně a ze šatů leze kůže v podpaží. Jinak jsou šaty jednoduché a krásné svou siluetou a rozšířenou spodní sukní.

Případ šestý: Tereza Mátlová

30 %
Tereza Mátlová na Českém plese (Praha, 24. února 2024)

Červená barva sice Tereze moc sluší, bohužel šaty samy o sobě jsou staromódní až předpotopní. Střih sukně není vůbec kompaktní s vrškem. Zdobení kamínky připomíná zdobení tanečních šatů na závody. Dekolt těchto šatů by vydal na knihu.

Případ sedmý: Hana Kynychová

70 %
Hanka Kynychová na Českém plese (Praha, 24. února 2024)

Midi šaty s délkou společenské róby vytvořila Nina Klymiuk. Korzet je krásně propracovaný i vrstvení sukně. Zdobení na prsou je ale už trochu moc. Přidal bych rozparek do tylu. Kabelka z dalšího materiálu je už mimo mísu, stejně jako náušnice.

Případ osmý: Taťána Makarenko

95 %
Taťána Makarenko na Českém plese (Praha, 24. února 2024)

Klasický střih šatů z tmavého sametu je ukázkou toho, že elegance sluší a vyplatí se! Róba od Zuzany Lešák Černé je doplněna o elegantní rukavičky, které k plesům patří odjakživa. Zdobení šatů je jemné a vkusné. Taťána vypadá v tomto modelu neskutečně krásně. K tomu jí pomohly i šperky Gismondy. Jediné, co bych vyměnil, je kabelka za psaníčko.

Případ devátý: Tereza Fajksová

100 %
Tereza Fajksová na Českém plese (Praha, 24. února 2024)

Samet byl na tomto plesu velice oblíbený materiál, a tak na něj vsadila i Miss Tereza Fajksová spolu s návrhářem Miroslavem Michaelem Knotem. Elegantní sametová toaleta je doplněna rukavičkami a masivními šperky. Balónovité rukávy s dlouhou vlečkou jsou z jiného materiálu, ale dodávají šatům glanc a honosnost. Tereza vypadá nádherně.

Případ desátý: Tereza Budková

50 %
Tereza Budková na Českém plese (Praha, 24. února 2024)

Barva ani materiál nejsou moji favorité, a tak bohužel za mne tento outfit ne. Barva v tomto lesku je laciná a se zdobením v podobě řasení je to už moc. Boty se k šatům už vůbec nehodí. Nádherný make-up.

Případ jedenáctý: Iveta Vítová

60 %
Iveta Vítová na Českém plese (Praha, 24. února 2024)

Model, o kterém vlastně nevím, co si myslet. Rozdílnost barev bych asi ještě skousl, ale síťkový roláček s perlami už je moc. Propracování šatů je ale i tak krásné a Iveta vypadá nádherně. Jen tento styl není úplně můj šálek kávy. Make-up je dokonalý.

Komu to na Českém plese slušelo nejvíc?

celkem hlasů: 3532
Hlasování skončiloČtenáři hlasovali do 0:00 neděle 3. března 2024. Anketa je uzavřena.