Jana Doleželová v Mexiku | foto: archiv J. Doleželové

Sexy Doleželová se sluní v Mexiku, domů se vrací kvůli čertici

  • 22
Misska, modelka a lékárnice Jana Doleželová tráví začátek nového roku v Mexiku. Vrátila se sem po půl roce, v květnu 2008 tu totiž fotila kalendář.

Do exotické země odletěla se svým přítelem Richardem hned po Silvestru, potřebovala si odpočinout po náročné soutěži StarDance, jíž se zúčastnila, a nabrat energii do další práce. Během dvou týdnů dovolené toho ale chtěla také hodně vidět. 

Jana Doleželová v Mexiku

"Zdejší prostředí mě při focení kalendáře natolik inspirovalo, že jsem se musela vrátit a Mexiko pořádně procestovat. S přítelem cestujeme především po státě Yucatán, kromě Chichén Itzá jsme navštívili i další archeologickou oblast Tulum a biosférickou rezervaci Sian Ka´an, ostrov Isla Mujeres, město Cancún, Playa del Carmen, hráli jsme i golf," vypočítává Doleželová.

Jana Doleželová u pyramidy Chichen Itza v Mexiku
Jana Doleželová u pyramidy Chichén Itzá v Mexiku

Dovolenou by si nejraději prodloužila, v den příletu ji ovšem po dvanáctihodinovém letu a sedmihodinovém posunu čeká milá povinnost - zúčastnit se slavnostní premiéry pohádky Peklo s princeznou, v níž si zahrála čertici Arkanu. "Těším se na ni, jen doufám, že letadlo nebude mít zpoždění a premiéru stihnu."

Jana Doleželová v Mexiku

A pak už ji čeká hlavně tancování. Během plesové sezony se totiž blýskne s tanečním partnerem ze StarDance Michalem Necpálem na několika plesích. "Budu například moderovat ples v Národním domě na Vinohradech, na kterém kromě toho předvedeme několik ukázek v rámci předtančení plesu. No a samozřejmě mě čeká moje lékárna v Palladiu, o tu se musím hodně starat, aby se úspěšně rozvíjela," uzavírá Doleželová.