Romana Jákl Vítová

Romana Jákl Vítová | foto: I.A.M.

Rosnička Jákl Vítová se vrátila k modelingu

  • 18
Rosnička Romana Jákl Vítová se tak trochu vrátila k modelingu, kterému se věnovala naposledy před deseti lety. Dostala totiž velmi zajímavou nabídku stát se tváří luxusní módní značky, což obnáší také pózování v modelech či jejich předvádění. A šlo jí to víc než dobře.

V butiku návrhářky Ivany A. Mentlové, z jejíž dílny modely pocházejí, si Romana Jákl Vítová pózování zkoušela před samotným focením kampaně. Už svým profesionálním přístupem ujistila návrhářku, že českou moderátorku zvolila dobře. "Dlouho jsem zvažovala, s kým v Čechách spolupracovat. Vzhledem k tomu, že působím i v zahraničí, hledala jsem osobnost, tvář, která by oslovila ženy i tam. Romana připomíná Evu Herzigovou nebo Danielu Peštovou, má dokonalé míry modelky a navíc se u ní pojí vnější krása s tou vnitřní," prozradila Mentlová.

Romana Jákl Vítová

V jejích modelech se cítila dobře i maminka roční Sofinky. "Je to úžasná nadčasová trendová móda, ve které se cítím skvěle a pohodlně. Ivanka dokáže zkombinovat různé styly, které se zdají být neslučitelné a ve výsledku pak tvoří výjimečný osobitý look. Hlavně mě ale nadchla jako člověk. Je pro mě velkou inspirací," pěje chválu na návrhářku půvabná rosnička. 

Romana Vítová a Ivana A. Mentlová

Víc než modelkou se ale teď cítí být maminkou. "Modelku jsem dělala naposledy někdy před deseti lety, teď jsem lidsky o dost dál. Nestresuji se věcmi, které za to nestojí, jsem víc vnitřně vyrovnaná a v pohodě. Na spolupráci s Ivankou se moc těším. Chystáme kromě kampaně také kalendář, bude toho víc," uzavírá Romana.