Inna Puhajková | foto: Jan Zátorský, MAFRA

Půvabná Puhajková: Jágrovi připraví v Rusku české Vánoce

  • 26
Inna Puhajková a Jaromír Jágr stráví Vánoce spolu. Ačkoli v Rusku začíná vánoční čas až v lednu, oni si udělají české Vánoce a Štědrý den, jakoby by byli v Česku.

"Vánoční svátky milujeme a naše Vánoce dodržujeme i v Rusku. Jarda ještě 23. prosince hraje, ale Štědrý večer si uděláme po našem," říká Puhajková. V Omsku se také bude věnovat učení. "V lednu mě čekají na právech zkoušky a tam mám na učení víc klidu a času," dodává. Díky pracovním povinnostem je půvabná blondýnka zatím v Česku, ale každým dnem už odletí za svou láskou. 

Milenci si minulý týden užili na české půdě. Jágr přiletěl na turnaj Channel One Cup, Puhajková tady zase měla povinnosti modelky. Zůčastnila se finále soutěže Supermiss coby patronka jedné z dvanácti finalistek a svou přítomností ozdobila také benefiční ples ve prospěch občanského sdružení Chance 4 Children na Kladně, který moderoval Martin Dejdar a účastnili se ho mimo jiné kladenští hokejisté Jaroslav Kaberle či Martin Procházka samozřejmě včetně Jaromíra Jágra. 

Helena Zeťová Promenáda v plavkách

Puhajkové zřejmě ruské ovzduší svědčí, stále vypadá skvěle, štíhlá je jako proutek a zaslouženě před lety vyhrála volbu nejkrásnější dívky internetu. K soutěžím krásy má kladný vztah a ráda se tedy stala patronkou jedné z finalistek Supermiss určené pro dívky od 18 do 28 let. Soutěž pravidelně pořádá její ředitel, producent a dvojnásobný vítěz Mistrovství Evropy v automobilových závodech Tomáš Vavřinec.

Vedle ní tu byly patronkami také Lucie Váchová, Zuzana Jandová, Renata Langmannová, nebo Kamila Nývltová. Všechny společně v rámci programu slavnostního večera předvedly modely návrhářky Petry Pilařové.

Tomáš Vavřinec a Supermiss 2009 Jitka Routnerová

Tomáš Vavřinec a Supermiss 2009 Jitka Routnerová

Soutěž, kterou moderoval Jan Čenský a zpívala na ní Helena Zeťová, vyhrála Jitka Routnerová a zaslouženě získala hlavní cenu - luxusní vůz. Druhé místo odborná porota svěřila Aleně Klapkové a třetí Šárce Cojocarové, obě dívky pojedou na exotický zájezd. Součástí galavečera bylo také vyhlášení vítězky dlouhodobě pořádané soutěže Miss Motorsport, kterou se stala Jana Jandlová.