Andrej Pejic v reklamě na podprsenku

Andrej Pejic v reklamě na podprsenku | foto: Famous

Mužský model Pejic dělá reklamu na push-up podprsenku

  • 121
Dvacetiletý bosenský model s australským pasem Andrej Pejic neustále překvapuje. Díky androgynní image předvádí jak mužské, tak i ženské oblečení. Teď ale model nafotil reklamu na push-up podprsenku nizozemské značky Hema.

Andrej Pejic se v modelingu pohybuje už tři roky a stihl předvádět na světových týdnech módy pro značky Jean Paul Gaultier či Marc Jacobs. Všechny ale trochu překvapil poslední reklamou na podprsenky.

"Jestli jsem si někdy myslel, že mám dost materiálu, abych dělal reklamu na push-up podprsenku? Ne. Ale pracuji na tom, nebo?" napsal model na svém Twitteru.

Dvacetiletý mladík má díky podprsence v přepočtu za 515 korun jedničky a podle módní redakce časopisu New York Magazine vypadá na fotkách velmi pěkně.

Pejice vysokého 185 centimetrů objevili na ovocném trhu v Melbourne, když mu bylo sedmnáct. Návrháři jsou od té doby okouzleni z jeho lícních kostí, dlouhých blond vlasů a štíhlé postavy. V jejich dámských návrzích prý vypadá dokonaleji než mnohé modelky. 

Andrej Pejic
Haute couture přehlídka J.-P. Gautliera na jaro 2011 - model Andrej Pejic...

Andrej Pejic

Ačkoli Pejic předvádí i mužské modely, Jean Paul Gaultier ho oblékl do svatebních šatů. Zpěvačka Rihanna si tyto šaty vybrala pro předávní cen Grammy právě proto, že Pejice v tom stejném modelu viděla v Paříži na Týdnu Couture.