Karlie Klossová pózovala pro italské vydání magazínu Vogue (prosinec 2011).

Karlie Klossová pózovala pro italské vydání magazínu Vogue (prosinec 2011). | foto: Vogue

Modelku oslavují za super tělo, podle kritiků je až příliš štíhlá

  • 97
Teprve devatenáctiletá Karlie Klossová se může pyšnit přezdívkou New Body, tedy nové Tělo. Až dosud podobný titul patřil Australance Elle MacPhersonové. Modelka se nahá objevila v prosincovém vydání italské edice magazínu Vogue.

Klossová v módním magazínu pózovala nahá jenom ve vysokých botách a se sombrerem. Právě na této fotografii je podle některých odborníků výborně vidět její dokonalá postava. Na dalších záběrech fotografa Stevena Meisela se však ukazují i hubené ruce nebo vystupující žebra.

Modelka se ale kritikám brání tím, že její tělo je vypracované a výsledkem tréninků v baletní škole.

"Začala jsem cvičit s trenérem před šesti měsíci. Ale vždy jsem byla neuvěřitelně pohybově založená. Na střední škole jsem sportovala a chodila na balet," řekla modelka pro fashionista.com před letošní přehlídkou Victoria´s Secret.

Karlie Klossová

Štíhlá modelka okouzlila módní tvůrce a její rázný krok na molu přirovnávají k chůzi pantera.

Rodačka z Chicaga je považována za čtvrtou nejlepší současnou modelku světa a módní experti jí předpovídají hvězdnou kariéru jakou mají světové topmodelky Gisele Bündchenová nebo Heidi Klumová.

Její kvality ocenila také modelka Tyra Banksová, která na Twitteru napsala, že Karlie Klossová je jednou z jejích nejoblíbenějších modelek současnosti pro svou netypickou unikátní krásu.