Kateřina Průšová

Kateřina Průšová | foto: Ikona

Kateřina Průšová: Chci už konečně normálního chlapa

  • 15
Devětadvacetiletá modelka Kateřina Průšová přiznala, že po pracovní stránce byl tento rok hodně úspěšný. Po osobní stránce to ale byla prý spíše katastrofa. Blondýnka by si teď ráda našla přítele, s nímž by si mohla plánovat budoucnost.

"Nafotila jsem kalendář, kampaň a měla hodně zakázek. Oproti tomu osobní život byla spíše katastrofa. Doufám, že příští rok bude v tomto ohledu lepší. Že potkám správného normálního chlapa, se kterým případně výhledově založím i rodinu," prozradila Průšová. 

Modelka se letos zranila na lyžích a musela na operaci s kolenem. Navíc jí nevyšel vztah s grafikem Davidem Martínkem. Už se ale těší na Vánoce a chystá se péct vánoční cukroví. 

"Mám ráda tradiční věci. Jsem v tomto směru velice rodinně založená. Mám ráda Vánoce a vše okolo toho," řekla Kateřina, která má ale ráda netradiční dárky.

"Velice originálním dárkem byla ještěrka. Můj bývalý partner mi říkal Ještěrko, tak mi dal k Vánocům patronát nad ještěrkou v zoo. A nejhorší dárek jsem dostala, když jsem byla malá. Přála jsem si chlupatou kabelku. Ta kožešina ale nebyla pravá, tak jsem hodila naštvaný kukuč a bylo po Vánocích. Dnes se tomu směji," prozradila blondýnka.

Na svátky bude s rodinou, ale Silvestra stráví v zahraničí. "Ještě přesně nevíme, kde, ale bude to s přáteli. Necháme to asi na poslední chvíli," dodala Průšová.

Modelka zavítala na party, kde si společně s dalšími hosty nenechala ujít kadeřnickou show, módní přehlídku a ochutnala drinky z vodky oceněné v Cannes.