Linda Evangelista (New York, 24. února 2022)

Linda Evangelista (New York, 24. února 2022) | foto: Profimedia.cz

Při focení mi stáhli obličej lepicí páskou, přiznala Linda Evangelista

  • 25
Linda Evangelista (57) se po letech skrývání vrátila k modelingu. Po kampani pro Fendi je nyní na obálce britské edice módního magazínu. Topmodelka po zpackaném kosmetickém zákroku na odbourání tukových buněk řekla, že se cítí být trvale zohavená. Při focení využili na vytažení obličeje lepicí pásky.

Linda Evangelista nafotila pro časopis sérii módních snímků s fotografem Stevenem Meiselem. Kromě líčení jí ovšem vizážistka Pat McGrathová musela obličej stáhnout lepicími páskami a gumičkami. Tato metoda se často využívá v módní branži místo chirurgického liftingu obličeje.

Že jsou fotky vyumělkované a silně retušované, topmodelce nevadí. „Jsme tu kvůli fotografiím, abychom vytvářeli fantazii. Vytváříme sny. Myslím, že je to povolené. Všechny mé nejistoty jsou v těchto snímcích odstraněny, takže mohu dělat to, co miluji,“ myslí si Linda Evangelista.

„To není moje brada a krk ve skutečném životě, nemůžu chodit všude s páskou a gumičkami. Snažím se milovat samu sebe takovou, jaká jsem,“ přiznala v rozhovoru pro Vogue.

Steven and I back at it again  ♥️

I am filled with gratitude to British Vogue. I could not have asked to be surrounded & supported by a better team than family. Thank you Edward, Steven, Guido, and Pat. ♥️♥️♥️♥️

Pictured wearing the beautiful designs of my dearest Kim Jones (@mrkimjones) ♥️ @fendi

Photographed by: #StevenMeisel
Stylist: @edward_enninful
Hair: @guidopalau
Makeup: @patmcgrathreal
Nails: @jinsoonchoi
Facial: @georgialouisesk
Set Designer: @maryhoward_setdesign
Production: @prodn_artandcommerce
Creative Direction: @ronnie.cooke.newhouse and @karlbolander

18. srpna 2022 v 16:08, příspěvek archivován: 19. srpna 2022 v 9:03

Modelka v rozhovoru opět hovořila i o proceduře CoolSculpting společnosti Zeltiq, která v jejím případě skončila s vážnými nežádoucími účinky. Místo odbourání tukových buněk nejen v obličeji došlo po zákroku k jejich zmnožení. Evangelista se pak stáhla z veřejného života a utápěla se v depresích.

„Kdybych věděla, že vedlejší účinky mohou zahrnovat ztrátu živobytí a že skončím tak depresivní, že se budu nenávidět... nešla bych do toho rizika,“ tvrdí modelka nyní.