Modelka Karolina Kurková (vlevo) a hermafroditní model Andrej Pejic na nové reklamní kampani návrháře Jean Paul Gaultiera.

Modelka Karolina Kurková (vlevo) a hermafroditní model Andrej Pejic na nové reklamní kampani návrháře Jean Paul Gaultiera. | foto: The Huffington Post

Kurková se v reklamě líbá se svou kopií, je to ovšem muž

  • 10
Karolina Kurková se v kampani Jeana Paula Gaultiera líbá s modelkou, která je jí velmi podobná. Ona modelka je ovšem muž, devatenáctiletý srbský model Andrej Pejic.

Zdá se, že stírání rozdílu mezi pohlavími je právě v módě. Po snímku Kate Mossové líbající se s transsexuální modelkou Leou T se v kampani návrháře Gaultiera objevuje v podobné pozici česká kráska Karolina Kurková.

Andrej Pejic se ale narozdíl od Ley T ke své sexualitě nevyjadřuje. Muž s dokonalou dívčí tváří dělení pohlaví prý vůbec neřeší a užívá si slávy jako nezařaditelný fenomén, který obdivují na molu muži i ženy.

Australský model srbského původu Andrej Pejic na přehlídce J. P. Gaultiera

Karolina Kurková je od štíhlého chlapce k nerozeznání. Její ženské tvary jsou pryč, jak se ukázalo i minulý týden na přehlídce v Paříži. Dříve vnadná Kurková se tu předvedla ve spodním prádle a svou postavou mnohé šokovala. Vystouplé kosti ukazují, že modelka po porodu syna Tobina Jacka zhubla víc, než je zdrávo.

Karolina Kurková v roce 2008

Karolina Kurková v roce 2011

Nedávno se přitom nechala slyšet, že jejím největším koníčkem je poslední dobou vaření. "Miluju vaření zdravých věcí. Kupuji spoustu šťáv, ovoce, zeleniny a obilovin. Vždycky, když mám čas, vařím pro svého snoubence a syna," zmínila v rozhovoru pro Berliner Morgenpost.

Její kuchařská vášeň prý postoupila tak daleko, že si jako dárky přeje výhradně vybavení do kuchyně. "Teď bych chtěla opravdu dobrý mixér," dodala.