Přehlídka plavek - Agáta Hanychová | foto: Milan Nováček, iDNES.cz

Agáta se svlékáním po Vánocích problém nemá: Do plavek můžu vždycky

  • 26
Agáta Hanychová problém s váhou rozhodně nemá. Krátce po svátcích, kdy přibrali snad všichni, předvedla své štíhlé tělo v plavkách.

Jubilejní dvacátou Film Party k filmu Poslední plavky totiž provázela přehlídka plavek firmy Trico-line. Agáta se svlékáním ani po Vánocích problém nemá. "Do plavek můžu v pohodě vždycky," tvrdí.
 
Doma nechala svůj nejhezčí dárek k Vánocům - půlročního černého labradora Buddyho. Moc si ho přála. "Před přítelem i mámou jsem řekla, že jestli nedostanu pejska, tak budu pod vánočním stromečkem plakat. Přítel mi ho nekoupil, protože ví, že jsem blázen, dostala jsem ho od mámy (herečka Veronika Žilková - pozn.red.). A protože ví, že mám problém s tím naučit psy čurat venku, sehnala mi z chovné stanice už vychovaného půlročního psa."

Bude mít vlastní diskotéku
Modelku letos čeká hodně nabitý rok. V únoru se jí splní sen - bude mít vlastní diskotéku. "Od února budu majitelkou klubu Duplex Most, což je dvoupatrový diskotékový klub a já jsem tam PR ředitelka a programová ředitelka. Vždycky jsem chtěla mít diskotéku, ale nikdy bych na to asi nesehnala prachy, takhle jsem tam vložila jen svůj obličej, jsem totiž také tváří podniku."

Kromě toho ji letos čeká focení nové kolekce pro tenisky Skechers a k třiadvacátým narozeninám, které oslaví 28. dubna, si dá další dárek. "Plánuju už nějaký čas značku svého oblečení Agi a právě v tohle datum chci udělat velkou módní přehlídku. Začnu tričkama," prozrazuje Agáta.

O tom, jestli by vzala po filmu Crash Road, který roznesla kritika na kopytech, nabídku do dalšího filmu, dlouze nepřemýšlí. "Kdyby přišla, tak určitě," říká studentka třetího ročníku fotografické školy v Opavě.

Na party, která se konala v prostorách klubu Daylong v pražském Palladiu, se ukázala i Romana Jákl Vítová, která je v sedmém měsíci těhotenství, modelka Bára Kolářová, nebo Vítek Havliš, který party moderoval.